Hvordan endre en Trailer Wheel Bearing

Vedlikehold trailer lagrene på en regelmessig kan forhindre et sammenbrudd på veien. Fjern lagrene og vaske alle de gamle fett ut minst en gang i året (oftere hvis tilhengeren taues ofte). Etter at fettet er fjernet, inspisere lagrene nøye og erstatte med burred eller kuttet komponenter. Ingen spesielle verktøy er nødvendig for å erstatte eller reparere trailer lagrene. Du trenger
ChiselHammerArc felles pliersReplacement bearingsWheel peiling greaseGrease sealCotter pin
Vis flere instruksjoner
en

Jack ene siden av tilhengeren opp til dekket er av bakken.
2

Sett en meisel poeng bak ryggen på beskyttelseshetten og banke med en hammer for å løsne hetten. Roter hjulet og sett meiselen på flere steder for å sikre hetten utgivelser jevnt.
3

Rett endene av splinten og fjerne det.
4

Ved hjelp av et par arc joint tang løsne og fjerne lageret mutter. Fjern den ytre lageret og dra hjulet av spindelen.
5

Plasser hjulet på bakken med utsiden av hjulet opp. Sett en hard plugg gjennom navet og plass mot innsiden av lageret. Trykk med en hammer til lager og tetting er fjernet. Det kan være nødvendig å heve hjulet av bakken litt for å få klarering for lageret til å falle ut.
6

Tørk alle de gamle fett fra innsiden av navet. Den eldre fett er kanskje ikke kompatible med fettet du vil b ved hjelp av denne tiden, så det må fjernes helt.
7

Kontroller hjullager etter vask alt av fett ut av dem med en egnet oppløsningsmiddel, så som dieselolje eller avfettingsmiddel løsning. Kast noen betydning som er støyende unna (overflødig støy er forårsaket av slitasje og pitting). Erstatte noen dårlige lagrene med nye.
8

Pakk alle lagrene, gamle og nye, med høy kvalitet hjullagerfett. Dette kan gjøres for hånd eller med en bærende packer.
9

Plasser en stor glob av fett inne i navet, og sett den indre hjullager og segl. Hvis du har en, gjør et segl driver dette en veldig enkel jobb.
10

Skyv hub /hjulet på akselen spire. Det er en god idé å plassere tape over aksel trådene for å unngå skade på ny forsegling. Installer den ytre peiling, trykkskiven (hvis trailer bruker dem) og aksel mutter.
11

Spinn hjulet sakte og stram aksel mutteren til motstand mot å slå fritt er filt. Deretter løsne mutteren og skru bare til ingen lek føles i lageret. Bytt ut splinten med en ny og bøy endene over. Sett på beskyttelseshetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117473.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles