Hvor å Endre drivhjulet på 1986 Honda 125

En 1986 Honda CR 125 er en to-takts 124 cc motocross dirt bike. Drivhjulet på sykkelen er det tannhjulet som er koblet til overføring på venstre side av motoren. Stasjonen overfører sprocket kraften fra motoren til bakhjulsdrev, som driver bakhjulet og kjører sykkelen. Drivhjulet er koplet til overføring av en mutter og er lett synlig på den side av motoren. Du trenger
Motorsykkel jack
Tenger
Ratchet
1/2-tommers socket
Replacement socket
Vis flere instruksjoner
1

Hev hele rammen av bakken med en motorsykkel jack. Fjern den bakre hjulet aksel mutteren på siden av svingarmen med tang. Mutteren er på enden av svingarmen på det punktet der bakhjulet kobles til svingarm i fri sikt.
2

Push CR bakre dekk mot motoren for å gi slakk i drive kjeden. Fjern kjedet fra drivhjulet. Kjedet går rundt piggene på kjedet og du kan bare dra den av tannhjulet.
3

Fjern 1/2-inch mutteren fra sentrum av drivhjulet hjelp en skralle og socket. Mutteren må skrus mot klokken. Når mutteren er fjernet, så kan du dra drivhjulet av overføringen.
4

Plasser den nye drivhjulet på overføring og erstatte mutteren. Stram mutteren til den er godt sikret til overføring.
5

Place kjedet på den nye tannhjulet og skyver du bakhjulet bort fra motoren for å stramme kjedet. Sett på aksel mutteren og stram den til den sitter godt. Senk CR 125 til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117393.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles