Hvordan fikse en kabel Lift System på en Pop-Up Camper

Uansett hvilken produsent produsert pop-up camper, og uansett hvilken form av drift aktiverer taket bevegelse, et system av kabler og trinser, fjærer og en vinsj vil heve og senke taket. Du kan vinsje taket opp selv, bruke en tilpasset bormaskin, aktivere en pumpet hydrauliske systemet eller bruke en innebygd batteri for å drive en automatisk vinsj, men de strandet kabler vil fortsatt være i en del av din campingvogn. De overfører kraften fra vinsjingen mekanisme til løftemekanismen så er under betydelig belastningen både når distribusjon og trekke inn strekker delen. De er den eneste delen av mekanismen noensinne sannsynlig å mislykkes. Du trenger
Husholdningenes verktøykasse
Silikon glidemiddel
Socket
Wrench (valgfritt)
Replacement kabel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Utvide pop-up camper taket. Hvis den ødelagte kabelen hindrer deg fra å gjøre dette normalt, løfter taket med bil knekt og fest den med staver holdt fast på plass av klemmer.
2

Strip bort panel eller vantene som tilsløre den horisontale kabelen går opp hvert hjørne. Du vil se en trinse i hvert hjørne inne eller rett under gulvet. Spray en silikon smøremiddel på sveiv, kablene og alle trinser, deretter vente i 15 minutter.
3

Finn distribusjon blokk som styrer bevegelsen av kablene å heve og senke taket ; sin posisjon under camper varierer fra produsent, så sjekk med din bruksanvisningen. Fra denne fordelingen blokk kablene går gjennom et system av trinser til bobilen fire hjørner, der de er ført inn i teleskop støtter. Følg alle kablene fra distribusjon blokk til deres ender, inspisere dem til du finner den brutt ett.
4

Bruk en stikkontakt eller fastnøkkel til å løsne mutteren som holder skivene som ruter brudd på kabelen, da mate begge halvdeler av kabelen ut gjennom rør eller guide tunneler. Slipp begge ender med en skrutrekker eller skiftenøkkel avhengig av produsentens system, de fleste kabler er fanget mellom to plater som er klemt sammen med en mutter /bolt /skive montering så lenge kabelen ikke kan skli
5

tak. en ny kabel som samsvarer nøyaktig med størrelsen og vekten av den ødelagte en. Et hederlig bobil forhandler bør kunne ordne levering i en eller to dager.
6

Monter den nye kabelen i en reversering av utvinning prosedyre, å rådføre deg med brukerhåndboken for å finne ut om produsenten antyder fôring den i fra taket eller fordelingsblokk ende. Sikre at hele kabelen er nettopp satt i sine trinser og guider. Montere vantene eller panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117392.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles