1998 Yamaha Big Bear 4X4 Specs

Yamaha har vært i bransjen for produksjon motorer og bobiler siden 1950. Siden den gang har selskapet også tilbudt ATV (all-terrain vehicles) beregnet for sport, verktøy eller hastighet. Designet for holdbarhet og styrke, faller Big Bear gjøre til Yamahas nytte kategori av ATV. 1998 4X4-modellen kom med firehjulsdrift og en motor laget for å tåle hardt arbeid. Engineering

1998 Big Bear kom utstyrt med en fire-takter, luftkjølt motor med et enkelt, foroverlent sylinder. Den hadde en boring og slaglengde på 3,27 og 2,54 inches henholdsvis, og et kompresjonsforhold på 8,6-til-1. Motoren har også omtalt en elektrisk starthuset, en våt sump smøring system, en våt-type element luftfilter og en våt, sentrifugal automatisk clutch.
Transmission and Chassis

The '98 Big Bear inneholdt en konstant-mesh, dual-range girkasse med fem hastigheter beveger seg fremover og en hastighet i revers. Det ble operert med venstre fot, og 4x4-modellen hadde firehjulstrekk. ATV også inneholdt en stål-rør ramme med en 2,5-graders caster vinkel og en sti av 0,59 inches.

Bremser og fjæring

The Big Bear omtalt trommelbremser både foran og bak. De ble betjenes med høyre hånd i fronten, mens bremsene i den bakre ble operert med venstre hånd og høyre fot. Bæresystem opp foran var en dobbel wishbone system med en svingarm suspensjon i baksetet. Både foran og bak også omtalt olje-demper, spiralfjærer støtdempere.
Målinger

vekt på 476 pounds våte, målt '98 Big Bear 75,4 inches i lengde, 45,9 inches i bredden og 44,5 inches i høyden. ATV hadde et sete høyde på 33,5 inches, en akselavstand på 47,6 inches og en bakkeklaring på 7,1 inches. Gasstanken kunne holde 2,6 liter med en reserve tank på 0,3 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117857.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles