Hjemmelaget Nerf Bars

Ekstremsport ATV syklistene bruker Nerf barer når du utfører luftig hopp og racing i konkurransen. De gir en mykere landing gjennom en svømmehud netto fotstøtte. Disse nerf bars er et DIY-prosjekt for de som har verktøy og ferdigheter til å forme og bøye metall. Tilpasset design forbedre en rytter ytelse og gi rom for den mest effektive racing. Hva bruker du

Nerf bars er laget ved hjelp av stålrør som er formet i en "u". Hult stålrør laget av aluminium eller stål er det vanligste materialet. Dette er formet med bøying barer. En varmekilde er også brukt. En blåselampe eller varmepistol hever temperaturen av metallet for å bistå i bendet. Endelig er spennene sveiset til linjen ved hjelp av en MIG-sveiseapparat. Nylon webbing brukes til plattformen på Nerf bar.
Design

Nerf bars er designet for å matche størrelsen på ATV. De nerf bars strekker seg fra chassis rammen av ATV. En solid feste punkt må være plassert på sykkelen. Mange ATV har tilgjengelige områder nær foten knagger der stolpene er installert, så å designe dine nerf bars disse punktene må være plassert.

Gjør dine mål nøye og deretter lage en mal av papp eller tre for å være nøyaktig. Under byggingen av barene, sjekk for å sikre at de skal passe din ATV ved å holde dem opp til sykkelen på festepunktene etter hver sving. Dette vil sikre at passformen er perfekt.
Construction

Begynn med å kutte er rikelig lengde av stålrør som er lengre enn lengden nødvendig. Endene av barer vil bli beskåret for å møte den eksakte formen og størrelsen for sykkelen din. Den viktigste avstand er på utsiden av stolpen som denne del må ikke beskjæres etter at bøyen er gjort. Å bygge barene, er røret satt inn i bender på det punktet av første sving. Varme tilføres og deretter metallrør er bøyd. Når det er nedkjølt spennene er sveiset til barer og webbing er tredd gjennom dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117601.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles