Hvor å Feilfri en ATV oljekjøler

terrengkjøretøy har mange forskjellige bruksområder, fra sleper en båt rundt eiendommen til å bruke på en jakttur med vennene dine. Siden de går av veien, deler har en tendens til å bli skitten lett, inkludert oljekjøler. Hvis kjøleren er tillatt skal være skittent, slik at oljen som ikke kjøler vil være effektiv, noe som kan føre til problemer med motoren. Denne prosessen bør gjøres så rutinemessig vedlikehold eller når ATV blir ekstremt skitne etter en stor reise. Du trenger
Slange og vannkilde
Automotive avfettingsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Locate oljekjøleren på ATV. Avhengig av merke og modell, kan dette være på siden, bak eller foran bilen, så se etter en liten radiator med to hydrauliske linjer kjører inn i den. Med lavt vanntrykk, bruker slangen for å skylle av eventuelle store biter av skitt fra begge sider av oljekjøler, bare for å løsne dem opp.
2

Spray automotive avfettingsmiddel på begge sider av olje kjøligere, og pass på å mette den grundig med avfettingsmiddel. Dette vil bryte ned noen fett på oljekjøler samt noen store skitt igjen.
3

bestemme retningen på luftstrømmen på oljekjøleren. Uansett hvilken side er vendt mot fronten av ATV er den siden som mottar luftstrømmen, og motsatt side er det du trenger å fokusere på. Slå trykket på slangen opp hele veien deretter plassere tommelen over enden av slangen omtrent halvveis, sette et høyt trykk utbrudd av vann ut av slangen. Sikt det gjennom baksiden av oljekjøleren og blåse skitt ut fra baksiden mot fronten av oljekjøleren. Av lavtrykk vann, skyll av eventuelle rester igjen på ATV deretter la oljekjøler lufttørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117539.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles