Typer av elektriske Trailer kontakter

Tilhengere er svært enkle maskiner, men den mest komplekse delen av dem er trolig den elektriske kontakten, noe som gjør at signallys til tilhengeren å fungere i samspill med kjøretøyet som sleper det. Mange forskjellige typer kontakter er i bruk i dag. De er definert for det meste med antall pinner som de har. Vanligvis trailer kontakter kommer med 06:56 pins. Vanligvis flere pins en kontakt har, jo flere funksjoner som tilkobling kan lette. Det er en god idé å forstå ulike typer kontakter før du kjøper en trailer. Stikkontakter og støpsler

Elektriske kontakter kan deles inn i to hovedkategorier, plugger og socket. Kontaktene har åpninger for pinnene på dem, men inneholder ikke de faktiske pins. Kontaktene inneholder pinnene, og de er vanligvis montert på tilhengeren selv.
Fire-veis kontakter

Fire-pinners kontakter, også kalt fire-veis kontakter, tillate for de mest grunnleggende funksjonene i en trailer, som kjørelys, blinklys og bremselys. En pinne er for hver funksjon, mens en annen pin fungerer som et bakken. Disse kontaktene kan komme i flere forskjellige konfigurasjoner, inkludert flate og runde kontakter. Fireveis runde koblingene er den vanligste typen av trailer kontakter.
Fem-veis kontakter

Fem-veis kontakter gir elektriske tilkoblinger for hver av de mest grunnleggende lysfunksjoner på noen trailer, en pin for en grunn, og en annen som er i stand til å legge til rette for en annen funksjon. Vanligvis er denne andre pin brukes til en funksjon som surge bremser eller hydrauliske bremser. Disse kontaktene kommer med en ekstra kabel som er tappet inn i bilens backup lysene slik at tilhengerens bremser kobles ut når bilen settes i revers. Disse kontaktene kommer også i flate og runde konfigurasjoner.
Six-veis kontakter

Six-veis kontakter sørge for grunnleggende drift, bremsing og blinklys, pluss to mer funksjoner. Vanligvis er disse funksjonene er elektriske bremser og en 12-volts "hot" bly. Disse kommer i to konfigurasjoner, flat og rund. Den seks-veis runde koblingene er ofte funnet på hest tilhengere, og de seks-veis firkantede kontaktene er ofte funnet på campingbiler.
Seven-veis kontakter

Seven- veis kontakter gir for de tre grunnleggende funksjonene i tilhengerens lys, elektriske bremser, en 12-volts "hot" bly og en annen en som vanligvis brukes for backup lys. Seven-veis elektriske kontakter som vanligvis kommer i to hovedtyper, en med flate pinner og en annen med runde pinner. De flate pinnene er vanligvis referert til som blader. De runde pinner er sjeldne. De fleste RVs har en sju-veis kontakter med flate pinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117854.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles