Hvordan kjøpe Bensin Go Karts

Go-karts kan drives av strøm, gammeldags pedal makt eller av en liten bensinmotor. Disse karts er tilgjengelig fra forhandlere nye eller som byggesett, eller second-hand fra rubrikkannonser. Avhengig av budsjettet og hvor mye arbeid du er villig til å sette inn, kjøpe en kart kan være et røverkjøp eller kan koste flere tusen dollar. Instruksjoner
en

Velg om du ønsker å kjøpe en ny eller brukt bensin go-kart. Ny, ferdig montert go-karts kan koste flere tusen dollar, brukte karts kan gå for mye mindre
2

Bestem om du ønsker å bygge din egen nye go-kart fra et kit eller kjøpe. go-kart fra forhandleren ferdig montert. Fordelen med å kjøpe et kit kart er at det kan være personlig, og du kan være i stand til å bruke brukte deler i stedet for å kjøpe nye deler. Kontroller at kit du kjøper dekker alle de essensielle delene. For eksempel kan Gemini Karts i Northhamptonshire selge deg den monterte kart, hele settet, et chassis kit bare, de enkelte deler som er nødvendige for å bygge karten eller bare planene.
3

spør selgerne av nye karts om garanti og dens lengde. Spør hva sikkerhetsfunksjoner og statister er inkludert med kart.
4

Bestill din nye kit eller kart fra forhandleren. Pakkene kan vanligvis bli levert til huset ditt, men du må kanskje gå tilbake til butikken i person til å kjøpe en ferdig montert kart. Spør hvis forhandleren kan levere den sammensatte kart til huset ditt. Dette medfører vanligvis en ekstra leveranse avgift som avhenger av avstanden leveransen vil reise. Alternativt, ta med en trailer og skralle stropper med deg til forhandleren slik at du kan transportere kart hjemme.
5

Søk etter brukte karts på auksjon nettsteder som Ebay eller rubrikkannonser i lokalavisen , UK Karting nettside eller annenhånds nettstedet preloved. Pass på at kart har alle de nødvendige komponentene, og at den kjører. Ta hensyn leveringskostnader eller sjekk om selgeren trenger deg til å komme og hente kart.
6

Spør selgeren om kvittering og sørg for å holde noen garanti dokumentasjon på et trygt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117395.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles