Hvordan sjekke ut en brukt RV

En bobil (eller RV for kort) er en selvstendig kjøretøy som en bobil, campingvogn, femte hjulet, eller pop-up camper som brukes til camping eller kort- Begrepet boligkvarter. De fleste enheter har en komplett kjøkken med spiseplass, bad med dusj eller badekar, og et sovested. Større fritidskjøretøy selv har en vaskemaskin /tørketrommel kombinasjon, generatorer og andre eksklusive avtaler. Hvis du er i markedet for en bobil, men du er på et budsjett, sjekke ut en brukt RV kan være nettopp billetten. Du trenger
Spray flaske med mild såpe løsning
Elektrotestare
Lamp
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk tilstanden propanflasker, koblinger og regulator. Finn ut hvor lenge siden flaskene ble inspisert. Spray en mild såpe løsning over alle propan beslag og se etter bobler å se etter lekkasjer.
2

Kontroller batteridrevne apparater og lys for å sørge for at batteriet er i orden. Sørg for at RV strømledningen ikke er koblet til denne testen. Koble fra batteriet og koble til RV strømledningen. Kontroller lysene og batteridrevne apparater for å sørge for at strøm inverter fungerer. Test alle stikkontakter i RV med en elektrisk tester (tilgjengelig på jernvareforretninger), eller ved å koble til en liten elektrisk enhet, for eksempel en lampe til uttak.
3

Koble RV til en ekstern vannkilde med en hageslange og sjekke innsiden og ut for vannlekkasjer. Bruk en lommelykt og sjekk under alle innvendige skap som dette er sannsynligvis der vannet linjene kjøres. Koble vannslangen og åpne en vannkran for å sørge for at pumpen er i stand. Skylle toalettet for å sikre at det fungerer greit.
4

Sjekk dekkene for slitasje og sprekker. Pass på at dekkene er i god stand før du flytter RV som en dårlig dekk kunne blåse ut og forårsake en ulykke.
5

Kontroller donkrater på utsiden av hvert hjørne av RV å gjøre at de beveger seg opp og ned. Manuelle jacks drives av en sveiv. Når den er slått i mot klokka, senker kranken jack. Slå med urviseren øker jack. Makt knekt drives av en bryter.
6

Test drive en motor hjemme siden den beveger seg under sin egen makt. Sørg for at den akselererer, bremser, hjørner og manuevers riktig. Spør eieren for vedlikehold historie. Har den mekaniske tilstanden til bobil sjekket ut av en anerkjent mekaniker hvis det er noe du er usikker på.
7

Sjekk apparater. Pass på at kjøleskap, komfyr, varmtvannsbereder, ovn og klimaanlegget alt arbeid riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117546.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles