Slik fjerner den grå-Water Septiktank Fra en bobil

Den grå-vann holder tanken butikker avløpsvann fra vask, badekar, dusj og vaskerom i en bobil, og bør bare tømmes på en autorisert tømmestasjon. Den grå-vann septiktanken er vanligvis slengt under baksiden av bobilen, orientert slik at evakuering linje tømmer til førersiden. Fjerning av en bobil har fått grått vann septiktanken kan være nødvendig for tjenesten til eller erstatning av tanken selv, eller for å få tilgang til en komponent eller del av gulv som trenger oppmerksomhet og er innhyllet av tanken. Fremgangsmåten er enkel og grei. Du trenger
Mechanic verktøykasse
Beskyttelsesklær
Vis flere instruksjoner
en

tømme gråvann septiktanken. De fleste dump stasjoner i campingplasser, rasteplasser og bensinstasjoner har slanger for denne operasjonen, hvis man er praktisk, skylle tanken flere ganger til rent vann kommer ut av ventilen
2

Flytt bobil til. en flat, jevn overflate der all-around-tilgang er uhindret, og passerende trafikk er ikke en fare.
3

Slipp kloakk forbindelse fra tanken. Vanligvis gjøres dette ved å skru ut en stor slange klemmen som holder en fleksibel slange til en felg støpt på tanken, eller ved unbolting en plate på den side av tanken til hvilken en stiv kloakkrør er permanent festet.
4

Slipp mindre i-flow pipe fra septiktanken, se etter det mot toppen av tanken og i forgrunnen, der kjøkkenvasker og bad ville lufte seg. Inspisere tanken rundt å være sikker på et sekund i-flow rør finnes ikke, kanskje fra baksiden eller siden der vaskeri ville lufte seg.
5

Sjekk om tanken har en ventil rør som tillater gassene å unnslippe gjennom en ventil i forhold til taket. Hvis det finnes, må det også bli løst fra sine ankerfester.
6

Rådfør deg med bruksanvisningen eller kontakte kundeservice hos din bobil produsentens nettsted for å lære hvordan tanken holdes på plass. Noen produsenter bruker lagringstan som er skrudd eller boltet fast til chassis medlemmer gjennom flenser på sine sider eller topper. Andre bruker stropper som er boltet til rammen for og akter av tanken. Noen skrue tankene direkte til undersiden av gulvet.
7

Følg instruksjonene for å slippe tanken fra sine fester. Bruk beskyttende klær og en langermet skjorte, og har en assistent hjelp støtter tanken som du fjerner festene eller stropper. Slipp sluppet tanken nedover og på gulvet, og skyv den ut fra under bobilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117376.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles