Hvordan Wire en RV Air Conditioner

Enten du ledningsoppsett en gammel klimaanlegget for RV eller installere en helt ny enhet, er det et par ting du bør vurdere. En RV er ikke elektrisk det samme som et hus, når du kobler en air conditioner, ha dette i bakhodet. I en RV, alltid koble de vanlige og bakken kretser skille og gi en isolert felles krets. Dersom koblet på samme måte som et hus, og det er en kortslutning i et apparat, er det mulig at den neste personen som berører RV, mens du står utenfor, vil motta et alvorlig sjokk. Du trenger:
15 ampere
Romex metallisk (NM) 10-2 kobberkabel
neopren isolerte kabelklemmer
Phillips skruer
Romex kontakt klemmer
Lukkede kontakter
Romex kabel ripper
Wire stripper
Wire crimper
Vis flere instruksjoner
en

finne sted på taket av RV å montere det nye klimaanlegget og kuttet en 14 med 14 tommers hull. Installer i henhold til produsentens instruksjoner.
2

Finn vekselstrøm circuit breaker boksen.
3

Run Romex ledning fra sikringsskapet til klimaanlegget. Kjør ledningen gjennom skjulte steder som skap, skap, gulvlister og tak.
4

Fest Romex kabelen ordentlig til veggene med neopren isolert kabel klemmer og Phillips skruer. Kabelen må ikke bli hengende løs hvor som helst fordi den konstant vibrasjon av veien kan føre til brudd eller kortslutninger i tid.
5

Fest klimaanlegget enden av Romex kabelen til klimaanlegget koblingsboks med en Romex klemme og kle av seks inches av den ytre jakke med Romex kabelen ripper. Kle av 1/2 centimeter isolasjon fra enden av ledningene med wire stripper.
6

Koble de tre ledningene inne i Romex kabelen til de tre ledninger av klimaanlegget med lukkede Sluttkontaktene og wire crimpers. Matche både farger og koble ledningene, hvit til hvit, svart til svart og bakken til bakken.
7

Slå av all vekselstrøm strøm fra rv. Koble den fra landstrøm og sørg for omformeren og generatoren er frakoblet.
8

Fjern effektbryter dekselet. Bryt av en effektbryter og kabel knock-off fra RV breaker panel.
9

Træ Romex kabelen gjennom en Romex klemme og installere i kretsen sikringsskapet.
10 < p> Kle av den ytre jakke av Romex kabelen med kabel ripper å eksponere ledningene. Kle av 1/2 centimeter isolasjon fra slutten av ledningene med wire stripper.
11

Installer en 15 amp sikringen i RV sikringsskapet for klimaanlegget krets.

12

Koble jordledningen til bakken buss stripe.
13

Koble den hvite ledningen til den vanlige bussen stripen. Kontroller at den grønne bonding skruen er ikke skrudd inn i denne bussen stripe, hvis det betyr å fjerne det. Det eneste stedet hvor de vanlige og bakken kretser skal koble i en RV er på landstrøm kilde, ikke på rv.
14

Koble den sorte ledningen til 15 ampere.

15

Bytt circuit breaker boks cover, koble til landstrøm, snu den nye sikringen på og slå på den nye klimaanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117745.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles