Hvordan sjekke Yamaha ATV Vin kodenumrene

Når du finner VIN på en ATV, kan du bruke diagrammer for å hjelpe deg med å dekode den. VIN er montert på en plate på rammen på bunnen av ATV. Du må kanskje lete rundt for å finne den, og hvis din ATV har nerf bars installert det kan være vanskelig å se alt av nummeret. Også, ikke bland motoren nummer, som er montert på motoren, for VIN. Når du har funnet den VIN du blir nødt til å dekode det. ATV VINs er standardisert for alle produsenter. Instruksjoner
en

titt på de tre første sifrene i VIN. Det første sifferet representerer landet der ATV ble gjort. Nummer 1 eller 4 indikerer USA, tallet 2 indikerer Canada, viser bokstaven J Japan og så videre. Det andre tallet representerer selskapet som gjorde ATV. Det tredje sifferet representerer den type kjøretøy eller produksjon divisjon.
2

Les den fjerde til åttende siffer. Disse sifrene representerer attributtene til ATV, som kropp stil og motortype. Motortype kode er annerledes enn motoren nummer som er montert på motoren.
3

titt på den niende siffer. Dette kalles "kontrollsiffer." Dette nummeret eller bokstaven er utledet matematisk basert på de første åtte sifre og brukes til å sørge for at VIN er faktiske og ikke fabrikkert.
4

Les tiende siffer. Dette siffer angir året at ATV ble gjort. For eksempel, A = 1980, B = 1981, Y = 2000, 1 = 2001, 9 = 2009 og A = 2010. Denne bokstav eller et tall kan gjenta ("A", for eksempel), men kodene til de andre sifrene i VIN tillate deg å vite i hvilket år ATV ble gjort. Videre i eksempelet med "A", produsenten, kan gjøre den samme kroppen stil eller bruke den samme motoren i noen år, men hvis en bestemt ATV har en nyere kropp stil og motor, deretter "A" i VIN vil representerer 2010 og ikke 1980. Merk at bokstavene I, O, Q, U og Z brukes ikke.
5

titt på den ellevte siffer. Dette siffer representerer forsamlingen anlegget av ATV.
6

Les den tolvte gjennom syttende sifre. Denne sekvensen representerer en sekvensiell produksjonsnummer. Disse tallene øke med 1 for hver ATV som kom av samlebåndet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117732.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles