Hvordan åpne en Ford Focus

Introdusert i 1999 i Europa og i 2000 i USA , har Ford Focus-serien blitt en populær linje med kombi bil . Tilgang til bilen styres via en nøkkel og en fjernkontroll eller en nøkkelfri oppføring på nyere modeller . Bilen må låses opp før du prøver å åpne den. De delene av Focus som kan åpnes inkluderer dørene, panseret og bagasjerommet . Instruksjoner
en

Åpne dørene . Låse opp bilen ved hjelp av fjernkontrollen eller nøkkelen til den spesifikke Focus-modellen . Trekk i håndtaket på siden av døren mot deg . Låsen vil bli utgitt. Hold tak i håndtaket og trekk døren mot deg for å åpne det. Gjenta denne prosessen for å åpne døren fra innsiden , men presse døren heller enn å trekke den etter å løsne låsemekanismen .
2

Åpne panseret . Nå under førersiden av dashbordet . Trekk hetten utløserspaken ligger i foten -brønnen. Hetten vil dukke opp omtrent en tomme . Flytt til fronten av bilen. Løft panseret til den ikke vil flytte . Med den andre hånden nå under midten av fronten på panseret og trekk utløserspaken opp til fullt løsne panseret. Trekk hetten opp for å åpne den og få tilgang til motoren.
3

Åpne bagasjerommet . Trykk bagasjerommet åpent tasten på fjernkontrollen . Stammen vil pop åpne . Trekk opp døren for å få tilgang til bagasjerommet . På eldre modeller uten fjernkontroller sette nøkkelen inn i låsen på stammen . Slå den for å åpne den og dra opp på stammen dør .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117750.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles