Hvordan lage en buss inn en RV

Pusse opp brukte buss er en fin måte å skape en reise hjem. Skolebusser blir favorisert fordi de er vanligvis godt vedlikeholdt, og mange stater krever at administrasjoner erstatte sine busser enten hver 10 til 15 år eller etter et visst antall miles. Størrelse er det viktigste, selv før den type buss eller hvor du kjøper den. Bestemme hvor mye plass du trenger, men en full-size bussen er som regel best hvis du ønsker tydelig atskilte sovende kvartalene, kjøkken, bad og oppholdsrom. Du trenger:
2 x 4s
Bolts
Nails
Hammer
Plywood
panel
Portable toalett
dusjnisje
VVS rør
Freshwater septiktanken
Kloakk tank
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en buss på en auksjon eller spredning salg. Maling utvendig slik at det ser mer ut som en personlig RV enn en institusjonell vogn.
2

Fjern alle interiør så innsiden er nakne. Sørg for at alle vinduer arbeid og reparere eventuelle som ikke åpne eller lukke helt. Ta målinger av gulvplass og tegne en plan av ønsket interiør. Opprette en plantegning sikrer at du får alt du ønsker, og du trenger ikke å rive fra hverandre og re-gjøre områder i midten av konstruksjonen fordi de ikke passer slik du trodde de ville.

3

Bolt 2 av 4s annenhver fot fra gulvet til vinduet langs hver side av bussen som interiør studs for skap, møbler og ledninger. Installere isolasjon rundt alle sider og over taket for ekstra temperaturkontroll og lydisolering også.
4

Frame din sovende områder og foran divisjoner med 2 x 4s og bruk kryssfiner og panel for å gjøre veggene mellom hvert rom eller skillevegger til delen av områder.
5

Lag en ramme av 2 x 4 sider og lamellene for size-senger du ønsker i hvert område og skru dem til gulvet eller sider av bussen. Place madrasser på toppen av lamellene.
6

Gjør skap av alle typer tre som passer din smak, og henge på de innvendige sider. Gi deg selv god skapplass i alle oppholdsrom. Kjøkkenet delen trenger de fleste skap for mat og datalagring.
7

Lag pocket dører inne i ramme vegger når det er mulig, slik at du kan skyve døren inn og ut i stedet for å åpne en dør til en levende plass . Det gjør tilgangen lettere gjennom.
8

Sikre en bærbar toalett på badet området. Installere en septiktank til toalettet under bussen. Legg til en dusj og avløp for vann til dusj og vask. Fest avløp fra vask og dusj til ferskvann tank og slange oppkobling.
9

Install vasken. Fest til ferskvann tank i henhold til buss og til slangen hook-up på utsiden.
10

Legg sofaer og lenestoler. Bolt til gulvet slik at de ikke kan gli under kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117645.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles