Retninger for nye ATV Batterier

All-terrengkjøretøy (ATV) kan du streife steinete, ujevne veier og smale stier som biler, lastebiler og andre kjøretøy ikke har tilgang til. ATV inneholder en motor og komponenter som ligner på en bil, inkludert et batteri som arbeider sammen med en elektrisk starter å antenne motoren. Før du installerer et nytt batteri i ATV, må du skal lade batteriet så det vil starte ATV og holde den i gang. Unnlatelse av å først lade batteriet, kan føre til en kortere batterilevetid. Forsyninger

du skal lade og tilstanden din nye ATV batteriet du trenger en batterilader utformet for lading ATV batterier, en klut eller fille og et par arbeidshansker. ATV batteriladere, tilgjengelig på automotive forsyning og detaljhandel stormarkeder så vel som online, gi en langsom kostnad til din nye batteriet slik at komponenten ikke overlading. Vanlig bil batteriladere vil ikke fungere.
Sette opp det nye batteriet

Plasser batteriet og laderen på en flat overflate nær en stikkontakt. Tørk av batteriets kontaktene med en ren klut eller en klut for å fjerne løst støv og smuss. Bruk arbeidshansker å holde hendene rene. Legg inn batteriladeren er "Positiv" kabel (rød) på den "positive" innlegg på siden av ATV batteriet deretter plassere "Negative" kabel (sort) på batteriets innlegget. Plugg i laderen er strømkabelen til en stikkontakt.

Amp Utvalg

fleste batteriladere inneholder en "Amp" valg-knapp som lar deg ordentlig korrelerer laderen med mengden av strømstyrken din ATV batteri kan håndtere. Sørg for å plassere bryteren på "Amp"-innstilling som passer din batteriet. Strømstyrken informasjonen er skrevet på toppen eller siden av batteriet. Hvis batteriet lader ikke inneholder en "Amp" bryteren er strømstyrken automatisk oppdaget av laderen.
Ladetid

La batteriet lade i minst åtte timer. Kraftige og stor kapasitet ATV batterier krever minst 10 timers ladetid - ta kontakt med batteriets brukerhåndboken for anbefalte ladetid hvis du har denne type batteri. Notat, visse batterilader modeller har en "ladet" lys som vil vise når batteriet er fulladet.
Ta ut batteriet fra laderen

Koble batteriladeren er strømledningen fra stikkontakten når batteriet lader lampen har tent eller batteriet har ladet i minst åtte timer (vanlige batterier) eller 10 timer (heavy-duty batterier). Fjern "Negative" kabelen fra batteriet først, deretter den "positive" kabel. Plasser batteriet i ATV og koble den "positive" kabelen først deretter "Negative" kabel.

Å holde din nye batteriets terminaler korroderer, fett terminalene med vaselin eller fett beregnet for batteripolene, før koble ATV batterikablene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117646.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles