Hvordan Tie Down en lastebil Camper på en 2500 HD Chevy Pickup

Chevrolet kaller sitt 2500HD Pickup deres "mektigste heavy duty noensinne." Så det er ingen overraskelse at eierne vil bruke denne lastebilen for tungt arbeid og lek. Med en maksimal lastekapasitet på mer enn 4000 pounds, kan denne lastebilen bære mer enn sin rettferdige andel. Når du legger til en lastebil campingvogn, er det viktig å sikre den forsvarlig. Dette hindrer skiftende under kjøring, og beskytter deg, din lastebil og camper. Mange foretrekker den universelle natur ramme montert tie downs, som de laget av TorkLift. Du trenger
One Frame-montert tie ned set for a 2500HD Chevy Truck
Torque Wrench
Turnbuckles eller kjettinger
Vis flere instruksjoner
en

Plasser lastebilen camper på Chevy lastebil.
2

Rett inn festene med hullene på lastebil ramme under sengen.
3

Plasser en stjerneskive og platewasher på en 2-tommers bolt. Med en bolt fisher, træ bolt og skiver inn i hullet på siden av lastebilens ramme. Forlate bolt fisher festet til bolten før installasjonen er fullført.
4

Plasser en 1/2 tommers bolt gjennom toppen av båndet ned i lasteplanet. Denne bolten ikke får noen skiver på den.
5

Plasser en stjerneskive og en flatwasher på en 2-tommers bolt. Sett denne bolten gjennom den andre siden hullet på tie ned i sengen tverrammestykke.
6

Bruk en momentnøkkel til å stramme alle boltene til 80 fot pounds.
7

Legg ved en kjede eller strekkfisk til festepunktet på campingvogn. Hook den andre enden av kjeden eller strekkfisk for festepunktene. Hvis du bruker en strekkfisk, hånd stramme til den sitter godt.
8

Gjenta trinn to til sju for den andre tie ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117788.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles