Slik utleie Car Carriers

Transport av kjøretøyet ved hjelp av et bilskip er en trygg og effektiv måte å få bilen fra en destinasjon til en annen uten å legge ekstra kjørelengde til din transportmåte. Når det kommer til disse typer utstyr, er det to valg tilgjengelig for utleie. Det første alternativet er en bil slep dolly, som bare løfter bilen ' s foran hjulene på bakken. Det andre alternativet er en bil tilhenger, som bærer hele bilen. Instruksjoner
en

Bestem type bil carrier du må flytte bilen: Bilen slep dolly er perfekt for forhjulsdrevne biler, bilen tilhengeren er ideell for all-wheel-og bak-hjulet kjøretøy.
2

Finn en lastebil og trailer utleie selskap i ditt område. Selskaper som U-Haul og Penske leie ut bilskip og har filialer over hele landet. Logge på selskapets ' s nettsted for å hente sitt telefonnummer og fysisk adresse.
3

Ring hvert selskap du er interessert i, slik at du kan sammenligne rate sitater og spørre om deres utleie politikk og prosedyrer. Også finne ut om sine innskudd krav og avbestillingsregler. Sørg for at bilen ' s merke og modell dekke selskapets ' s vekt, bredde, dekkdimensjon, akselavstand og drivaksel krav. Se avsnittet for detaljerte tauing retningslinjer.
4

Reserve bilen transportør når du har gjort en beslutning om hvilket firma som skal brukes og gi dem din pick-up og returdato. La dem vite om du vil ha en enveis leie, eller hvis du vil være tilbake transportøren til samme sted. Igjen et depositum hvis nødvendig.
5

Pick-up bilen carrier på datoen som er angitt på reservasjonen. Signere alle nødvendige papirer og gjøre den endelige betalingen.
6

returnere bilen transportør til avtalt sted. Dersom transportøren er returnert på tid og i samme stand som da du mottok den, bør du ikke pådra seg noen ekstra kostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117665.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles