Hvordan håndtere en Drowned ATV Motor

Når du dukke en ATV, vann kommer inn i motoren gjennom luftinntaket, eksos og Tømmeventilene du må drenere og tørke hele innsiden av motoren. Totaktsmotorer er mye enklere å håndtere da firetaktsmotorer, men prosessen er lik. Du trenger de riktige verktøyene for å rive ned motoren og andre komponenter. Dette er en tidkrevende jobb som krever en omfattende kunnskap om motoren som du arbeider med. Du trenger
Ratchet sett
Drensvannsoppsamler
skrutrekker Vis
Ny motorolje
Ny girolje
New gass
Flere Instruksjoner

1

Plasser renne pannen under veivhuset. Fjern bunnpluggen og tapp oljen i pannen. Gjenta denne prosessen for overføring væske. Med både tømmes, trekk motoren manuelt åtte eller ti tid til å skylle motoren.
2

Fjern forgasseren i henhold til den spesifikke ATV-modellen. Tappe gassen i forgasseren og gasstanken i et avløp container.
3

Ta av luftfilteret og la vannet fordampe. Fjern boltene og skru sikre at eksos til ATV. Hell ut noe vann inne i eksosen.
4

Snu ATV opp ned og trekk motoren manuelt fem ganger. La motoren til å tørke ut i tre eller fire dager. Rengjør innsiden og floater inne i forgasseren.
5

Erstatt alle komponentene i motsatt rekkefølge du fjernet dem. Fyll motoren med frisk gass, olje og girolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117779.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles