Hvor å Endre Bakre bremseklosser på en ATV

Bakbremsene på din All Terrain Vehicle hjelpe deg å stoppe ATV og tillater deg å drive rundt svingene. Hvis bakbremsen fungerer riktig vil du ikke være i stand til å stoppe, risikerer alvorlige skader, og du vil ikke være i stand til å ri på ATV så hardt og så fort som du vil. Gjør en bremse jobb på ATV er en universell jobb. Ikke mange ATV bremsesystemer er forskjellige, med mindre du har gjort noen alvorlige endringer i det for racing. Du trenger
Jack
4-hjuling dekk verktøy
Flat skrutrekker
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutteren som holder hjulet til rammen med dekkets verktøyet. Mutteren vil være i sentrum av hjulet. Plasser jekken under baksiden rammen av ATV og jekke den opp. Trekk dekket bort fra ATV og sette hjulet til side.
2

Finn bremseskoen på toppen av rooter. Den rooter er den store metall disk med hull i den vedlagte til akselen. Den bremseskoen er metallet stykke som er koblet til toppen av rooter. Den rooter er klemt i midten av bremsen skoen.
3

Trekk bremseskoen ut av montering og ut av rooter. Du blir nødt til å dra hardt oppover for å få bremseskoen å komme ut av rooter. Bruk flat skrutrekker lirke bremseklossene ut av bremsen skoen. Bremseklossene er bitene festet til den indre brems skoen. Ikke skyv den bakre bremsepedalen mens bremsen skoen er avslått av rooter.
4

Skyv nye bremseklosser inn bremsen skoen på samme måte som de kom ut. Trykk ned hardt nok til å knipse dem på plass. Bremseklossene vil gjøre en snapping lyd når de låses på plass. Sett på bremsen skoen til rooter. Du må presse ned hardt på bremsen skoen og sørge for at bremsen skoen er koblet til koplingen.
5

Sett hjulet til akselen. Senk baksiden av ATV til bakken. Skru mutteren til midten av hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117552.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles