Slik reparerer en ATV Tire

Dekkene på all-terrain vehicle (ATV) avtale med aa mye stress, slitasje og andre skader som kan føre til en å gå flat. Når dette skjer, bør du ikke trenger å skifte dekk eller har en butikk fikse det. Du kan reparere det i ditt eget hjem i en mye kortere tid. Alt du trenger er en lirke bar å ta dekket av av hjulet og en patch kit. Du trenger
Fire-hjuling dekk verktøy
Jack
lirke bar
Tire lappesaker
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutteren i midten av hjulet med dekkets verktøyet. Plasser jekken under rammen på siden av de fire-hjuling. Jack fire-hjuling opp av bakken. Fjern hjulet fra akselen.
2

Place dekket på bakken og la ut all luft som kan fortsatt være i det. Skyv brekkjern mellom dekk og hjul. Løft opp på brekkjern til dekkets leppe spretter ut av hjulet og dra røret ut. Gjør dette hele veien rundt dekket. Når dekket leppe er helt utenfor dekk hele veien rundt hjulet, trekker dekket av hjulet.
3

Gni hånden på innsiden av dekket for å finne gjenstanden som forårsaket det ikke virker. Fjern dette objektet fra dekket. Bruk tjære fra dekk lappesaker å plugge stedet. Bruk verktøyene som er gitt i lappesaker for å fordele tjære. La tjære herde over natten.
4

Sett dekket tilbake på rattet. Sett røret tilbake inn i dekket. Bruk brekkjern til å jobbe dekket hele veien tilbake på rattet. Fyll dekket med luft. Sett dekket tilbake på akselen og mutteren tilbake på hjulet. Trekk til mutteren med dekk verktøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117553.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles