Slik feilsøker et batteri Converter på en RV

Mest sannsynlig den lysarmatur og annet tilbehør i fritidskjøretøy opererer utenfor av rv 12-volts batteri. Dette gjør at du kan nyte din RV mens parkert i primitive områder der strøm ikke er tilgjengelig. Imidlertid ville lysene og tilbehør bli ødelagt hvis du koblet din RV til en ekstern strømkilde uten å bruke et batteri omformer, også kjent som en makt inverter. Den omformer installert i din bobil konverterer 110 volt vekselstrøm (AC) til 12-volt likestrøm (DC). Den omformer lader også opp RV batteriet mens du er koblet til utenfor elektrisk kraft. Du kan feilsøke omformer for å sikre at det fungerer som det skal i løpet av få minutter. Du trenger
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Finn din RV batterirom. Se etter et batteri boks montert på tungen for reise trailere. Vet at bobil kan ha et deksel på utsiden av kjøretøyet som må fjernes for å avdekke batteriet. Sjekk brukerhåndboken for plasseringen av batteriet.
2

Koble kabelen fra minuspolen ved å løsne klemmen mutteren med en skiftenøkkel i mot klokka. Løft kabelen fra batteriet og skyv den til side.
3

Plug RV eksterne strømledningen inn i en stikkontakt.
4

Slå på RV belysning inventar og andre 12-volts tilbehør, slik som vannpumper og innebygd radio. Merk at hvis alle 12 volt lys og tilbehør fungerer som det skal, er din omformer fungerer som det skal.
5

Finn batteriet omformer, som skal være inne i boligkvarteret av rv. Sjekk brukerhåndboken for plasseringen av batteriet converter, hvis det er nødvendig. Sjekk temperaturen på omformer med baksiden av hånden din, som omformere vil generere en liten mengde varme ved bruk. Kontroller at omformer kjølevifte fungerer ved å lytte til en summing.
6

Bytt ut omformer hvis lysene og andre 12-volts tilbehør ikke fungerer, er det omformer ikke varm, eller kjøleviften virker ikke.
7

Koble RV strømledning og koble til minuspolen når du er ferdig med å feilsøke. Stram den negative batteripolen med en skiftenøkkel i klokkens retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117610.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles