The Best ATV Utility Off Road Vehicles

Able å krysse noen av de tøffeste terreng og bære tung last tross sin relativt lille størrelse, terrengkjøretøy (ATV) er et populært valg for både landarbeidere og fritidsaktiviteter motor entusiaster. Enten du trenger å flytte tunge lass over landbruksområde eller bare er ute etter en morsom måte å tilbringe helgen, er det et bredt utvalg av ATV å velge mellom. Arctic Cat Super Duty Diesel

686 cc, fire-takts motor er i hjertet av Super Duty Diesel, gir det strøm for off-road kjøring og tungt gårdsarbeid. En slitesterk konstruksjon, pluss to-hjulet eller fire hjul kjøring alternativer, gi optimal kapasitet i tøffe veiforhold. Et digitalt speedometer kan du holde oversikt over hastigheten din mens dobbel-A-arm foran og bak suspensjoner tilby kjørekomfort. Denne ATV har en slepe kapasitet på 1000 pounds og lageranlegg på foran og bak for opp til totalt 300 pounds. The Arctic Cat Super Duty Diesel har en veiledende pris på $ 9700.
Bombardier Outlander 800R EFI XT-P

Denne high-end ATV har servostyring, styre vinden skjold, og støtfangere foran og bak. Estetisk tiltalende i en slående gul og svart, er Bombardier Outlander drevet av en 800 cc motor (med elektrisk start) som gir maksimal effekt ved kryssing vanskelig terreng. To fender montert lykter øke synlighet i dårlige forhold og BRP XL3000 vinsj er et nyttig tillegg for sleping og manøvrering store arbeidsmengder, med en slepekapasitet på 1300 pounds. På forsiden og baksiden er lagring stativer med en total kapasitet vekt på 300 pounds. Uavhengig bakhjulsoppheng gir maksimal stabilitet offroad. I tillegg til den høye standarden på nytte funksjoner, Outlander er utstyrt med et digitalt kodet sikkerhetssystem tyveri forebyggende enhet. Veiledende pris er $ 11249.
Yamaha Big Bear

Yamaha Big Bear er en arbeidshest ATV med store dekk og 4x4 håndtering. En 386 cc firetakts motor gir nok kraft til å håndtere tøft terreng og gjør Big Bear et passende valg for landbruket arbeid av alle typer. Funksjoner inkluderer et speedometer, kilometerteller, styre choken og taggete fotstøtter for ekstra grep og stabilitet når du kjører. For sjåførens komfort, er det ridning sete en spesialdesignet sal med ekstra polstring for vanskelig terreng og lange strekninger av kjøring, lagringsplass er gitt under den. The Big Bear har en slepekapasitet på 900 pounds og er i stand til å gjennomføre en total stativ vekt på 264 pounds kombinert. Sin veiledende pris er $ 6500.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117611.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles