Michigan Fifth Wheel Flatbed Trailer Krav

Hvis du bor i Michigan, er du nesten alltid på utkikk etter en grunn til å sette kursen nordover. Nord til morsomme og naturen som finnes i staselige skoger, idylliske innsjøer og medrivende kystlinjer. Hvis du planlegger å trekke din egen seng bak deg, sammen med andre bobiler som båter, snøscootere, bølge løpere, eller enda en flatbed trailer lastet med møbler for den nye hytta, sørg for at du vet de doble trailer regler. Double R

Double R er slang tittel for to campingvogner som blir trukket av en pickup lastebil på samme tid. Den første er en femtedel wheeler for camping og andre en fritidsbåt som en båt, bølge løper eller snøscooter tilhenger bak.
Special førerkort påtegning Needed

trenger du en spesiell "R" anbefaling for din lisens, som er tilgjengelig fra din lokale Michigan utenriksminister avdelingskontor. Du må være over 18 år, er en ekstra avgift, og du vil også måtte ta en skriftlig kunnskapstest. Du trenger ikke å ta en faktisk førerprøve. Hvis du allerede har en gruppe A kommersiell førerkort med en "T" (doble tilhengere) påtegning, trenger du ikke en "R" påtegning.
Limits
p Det er grenser for å trekke en dobbel trailer. Den første er, kan din lastebil håndtere vekten? Alle lastebiler som selges har en slepekapasitet. Vekten av alle trailere og deres innhold kan til sammen ikke overstige lastebilens slep rating. For å finne slep vurdering av lastebilen din til produsentens nettside eller brukerhåndboken. Også ifølge Michigan state loven, "The bruttovekt av andre tilhengeren ikke kan overstige den tomme vekten av pickup lastebil eller den tomme vekten av den femte hjulet trailer."

Alle tre komponentene i riggen - - pickup lastebil, femte hjulet trailer og andre trailer -. når hitched sammen, må ikke overstige 65 meter i lengde
Hitch Safety

Følg alle produsentens anbefalinger for stikk og kjøretøyer. Michigan krever at du feste andre tilhengerfestet til den femte hjulet trailer ramme. Sikkerhet kjeder for andre traileren må være festet på den ekstreme ytterkanten av den femte hjulet trailer. Kjeden fastsetting må ha en låsemekanisme. En dobbel R trailer kan ikke drive mer enn tre inches på hver side av banen til trekkvognen når riggen blir drevet i en rett linje på et jevnt, glatt, asfaltert flate.
States Vary

Hver stat har forskjellige regelen og forskrifter om å trekke mer enn én trailer. Pass på at du sjekker reglene for alle statene langs reiseruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117590.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles