Slik sikkerhetskopierer en Utility Trailer festet til et kjøretøy

Det kan være lett å styre en trailer fremover, men det er fordi det er designet for å gå fremover. Sikkerhetskopiering tilhengeren er en annen historie. Det vil bli umiddelbart klart når du begynner å sikkerhetskopiere traileren som styrer et verktøy trailer i revers er en oppgave som krever tålmodighet og dyktighet. Grunnen til at det er så vanskelig er leverage: Det er ingen styring på hengeren, i stedet bilen presser tilhengeren uten bare en liten bit av kontroll over hvor det går. Som litt av kontroll er opp til deg å forsterke. Du trenger
venn til å hjelpe
Flags
Vis flere instruksjoner
en

Få ut av slep kjøretøy og inspisere området der du skal sikkerhetskopiere den trailer. Få en følelse av avstand til backup punkt, og av din innfallsvinkel. Fjern eventuelle hindringer på din vei.
2

Har en venn stå ved midtpunktet av backup mål med et par røde flagg å vinke deg på plass. Kontroller begge speil og være sikker på at du kan se din venn i hver enkelt bare ved å snu hodet fra side til side. Hvis ikke, juster speilene før du er i stand til å se hjelperen klart.
3

Bruk din side speil til syne trailer og se din venns retninger som du sikkerhetskopiere trailer. Flytt bare noen få meter av gangen i revers med en hastighet som er tregere enn du kan gå. Inntil du mestrer rygging med tilhenger, er treghet din beste venn.
4

Drei rattet i motsatt retning som du ønsker at tilhengeren å gå. Hold styring rett hvis du backing trailer rett tilbake. Husk å gå helt sakte. Foreta små justeringer av rattet, og gradvis rette opp hjulene når tilhengeren er omtrent halvveis til den retningen du ønsker å sikte den. Hvis tilhengeren begynner å spore for langt til den ene siden, trekker bilen fremover til tilhengeren og bilen din er i en perfekt rett linje. Deretter satte bilen i revers igjen og fortsette å sikkerhetskopiere trailer.
5

Lag små justeringer bare som du sikkerhetskopierer trailer, snu hjulet mindre enn en kvart omdreining, og slå alltid styringen hjulet tilbake til sentrum for å holde bilen og tilhengeren i en så rett linje som mulig. Praksis er den eneste måten å bli god til å styre en trailer i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117602.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles