Slik lader et 12V 10AH Lead-Acid Battery

Blybatterier skåret på 12 volt og 10 ampere-timer er brukt i fritidskjøretøy som motorsykler, scootere og ATV. De pleier å være forseglet slik at deres elektrolytt ikke fordampe. De har også tendens til å bruke en elektrolytt annet enn vann, slik som glassfiber, slik at batteriet kan drives med et bredere spekter av vinkler. Det ville være upraktisk for en motorsykkel å bruke et batteri som lekket syre når slått på sin side. Du trenger
Jumper kabler
jobbe 12-volts batteri
3-trinns lader med lav strømstyrke
Vis flere instruksjoner
en

Sørg donor bilens batteri er også 12 volt. Ellers kan du steke elektronikk. Donor kjøretøy kan være en bil. Selv om eldre fritidsaktiviteter batterier ikke ville ha håndtert kostnad også, nyere batterier er mer robuste.
2

Slå av bilens elektronikk (som frontlys eller radio.).

3

Flytt kjøretøyene nær så startkabler kan nå mellom batterier. Ikke få dem så nært som å risikere å berøre og forårsaker en feil jording.
4

Slå av begge bilenes tenninger.
5

Få tilgang til batteriet.
6

Sett på splintsikre glass og vernehansker.
7

Clamp en av de røde genser Festes på bilens positive (+) batteripolen. Fest den tilstøtende svarte klemmen til bilens negativ (-) terminal. Dette kan være forskjellig fra hvordan du kobler startkabler mellom biler. Poenget er at du ønsker å fullføre krets langt fra din egen batteri, på grunn av risikoen en gnist så nær motoren, bensintanken og mulig batteri gass.
8

Klem den løse røde klemmen til donor batteriets positive (+) terminalen, og den tilstøtende svarte klemmen til en jording stykke umalt metall 18 inches eller mer fra donor batteri. Kanten av karosseriplaten vil gjøre hvis metallet er delvis eksponert. Ikke start donor tenningen.
9

La donor batteriet å lade bilens batteri i 15 minutter. Leaving jumper klemmer fortsatt på plass, starter bilen.
10

La bilen kjøre i 15 sekunder før du kobler alle klemmer, denne gangen i motsatt rekkefølge som du koblet dem. La bilen på tomgang noen minutter før du sykler av, for å få batteriet ladet opp litt mer.
11

Koble batteriet fra sine kabler senere og lade den over natten med en tre-trinns lader på en lav amp innstilling (fortrinnsvis 2 til 4 ampere). Tre-trinns rechargers fungerer best fordi de skal batteriet lades helt uten overlading. Lader batteriet fullt etter en betydelig utslipp er viktig fordi kjemikalier uladet i elektrolytten kan forårsake sulfation som svekker batteriets evne til å holde en belastning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117577.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles