Hvordan endre en Honda Rancher Battery

The Honda Rancher er et stort all-terrain vehicle. Batteriet i din Honda Rancher er hva krefter alle de elektriske komponentene du trenger mens du er på stier eller ranch. Din Honda forhandler vil ha nytt batteri for det enkelte år og modell av Rancher din. Batteriet på Honda Rancher er i en under setet, mot baksiden av kammeret. Du trenger en Phillips skrutrekker for å fjerne batteriet mounts før du trekker ut det gamle batteriet. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Utbytesackumulator
Flere Instruksjoner
en

Park din Honda Rancher på et flatt underlag med god plass til å jobbe komfortabelt . Slå av Honda Rancher og la motoren kjøle seg ned før du begynner å jobbe.
2

Finn hånden bryter som åpner setet. Låsebryteren er enten under setet mot gasstanken eller på baksiden av setet. Plasser hånden på setet og bøye fingrene over kanten av setet og klem den lille svarte håndtaket for å løsne setet fra mekanismen som låser det på plass.
3

Trekk sete opp og ut av Honda Rancher. Batteriet er firkantet boks med to ledninger koblet til toppen. Bruk Phillips skrutrekker for å løsne skruene som fester ledningene til toppen av batteriet. Trekk ledningene opp og ut av batteriet.
4

Ta ut batteriet monterer hjelp av Phillips skrutrekker. Skru ut skruene på festene på venstre og høyre side av batteriet. Skyv mounts til side og trekk batteriet ut av huset.
5

Place det nye batteriet inn i batteriet boliger, koble festene og skru festene ved hjelp av Phillips skrutrekker, koble til batteriet wire og Stram festeskruen ved hjelp av Phillips skrutrekker, og erstatte setet, klikke den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117575.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles