2000 Yamaha Grizzly Spesifikasjoner

Yamaha ATV, som først ble introdusert på markedet i 1998 , har vært i forkant av ATV -teknologien siden starten. Yamaha Grizzly har den største motoren noensinne plassert i ATV . Motor

2000 Yamaha Grizzly er en fire -takts luftkjølt motor med kompresjonsforhold på 8.5:1 . Drivstoffsystemet er sugd opp med en enkelt forgasser og choke er manuell og plassert på instrumentpanelet . ATV har en elektrisk tenning med back- up rekyl og automatisk dekompresjon . ATV drivstoff kapasitet er 5 liter .
Chassis og oppheng

2000 Yamaha Grizzly er 81,9 inches lang, 45,7 inches bred og 47,8 inches høy. Den har en 49,4 - tommers akselavstand, en bakkeklaring på 7,1 inches og en samlet vekt på 600 kg. Standard funksjoner inkluderer støtdempere med foran og bak spolen med dual -rate justeringsmuligheter . Forstillingen er spankulere -type og har 6,3 inches fjæringsvei . Bakhjulsoppheng har en 7,5 inches av fjæringsvei .
Tilleggsinformasjon

Ekstra tilbehør for 2000 Yamaha Grizzly inkluderer et instrument panel speedometer , en tur meter og en gass måleren. ATV har en slepekapasitet på £ 1212 , har krypton - pære frontlykter og kommer i rødt , grønt og beige . Tilleggsutstyr omfatter en vinsj , plog , trailer , cover, arbeidslys og lagring poser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117849.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles