Elektriske Trailer Brake Problemer

Kjøring med tilhenger på riksveg hastigheter er farlige på mange nivåer; trailer svaie, vind, røffe veier og beredskap stopper all øker risikoen for en alvorlig ulykke. Trekke små utility-type tilhengere er ikke så risikabelt som vekten er vanligvis i underkant av 1000 pounds. Men når tilhengeren du er tauing tips vekten på 1500 eller mer, krever statlige og føderale lover som slepes enhet å være utstyrt med bremser. Hvorfor du trenger Trailer Bremser
p Hvis du sleper en tung tilhenger uten bremser har du liten kontroll over at trailer, spesielt når synkende bratte bakker eller under nødstopp. Ingenting er skumlere enn å kjøre ned et fjellområde klasse med en 3000-lb. trailer følger deg som ikke har jobber bremser. Du plutselig må bremse for trafikken foran, og føler du din trailer svaier voldsomt, trekke taue bilen fra side til side. Bremsing hardere vil bare føre til mer svaiende og til slutt en alvorlig ulykke. Den eneste måten å rette svaien er å akselerere raskt å rette banen for tilhengeren.
Hvordan Electric Bremser Arbeid

trailer brems ledningsnettet kobles til det elektriske system av slepet kjøretøyet ved stry punkt, støtfangeren. Denne fem-punkts plugg tjener mange funksjoner: kjørelys, bremselys, blinklys, og aktiverer bremsene. I motsetning til kjøretøyet stry, ikke bremsene på tilhengeren ikke aktivere ved hjelp av hydraulisk eller bremsevæske, snarere en elektrisk ladning forårsaket magneter til å engasjere brems trommer.
I Cab Brake Controller

En brems kontrollpanel anbefales, spesielt for store reise trailere der ekstra, fingertuppen kontroll er ønskelig. Kontrolleren er vanligvis montert under førersiden dash og er innen rekkevidde. I den situasjonen av trailer svaie mens du kjører nedover en bratt klasse, har alle driverne å gjøre er å bruke akkurat nok bremseeffekt på hengeren ved å peke kontrolleren, som vil umiddelbart stoppe all svaie.
Problemer med kablingen

Elektriske bremser som kommer med nye trailere vanligvis jobber godt og med få problemer, annet enn mindre justeringer, er stadig behov. Men med alder og slitasje fra miles av grove veier og vibrasjon og rubbing, kan elektriske shorts forekomme. Slitasje poeng av selen skal inspiseres med jevne mellomrom, og eventuelle pauser eller sprekker repareres umiddelbart. Selen pluggen kan også slites ut med tid og bruk, og alle forbinder bør inspiseres visuelt for skader.
Bremsetrommel Problemer

Sannsynligvis de mest oversett inspeksjonspunkter er brems trommer selv. Vei-og værforholdene kan føre til rust, og magnetene som aktiverer bremsene kan fryse på plass. Test bremsene ved å aktivere fullt bremsen kontrolleren når du er på et stopp, deretter sakte trekke frem. Hvis bremsene fungerer, vil de bli låst og at tilhengerens hjul vil ikke rulle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117530.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles