Hvordan fikse opp en Honda Tre-Wheeler

Honda tre-hjulinger er fortsatt, etter dagens standard, gode ATV som kan gi for mye moro. Bestemmer disse maskinene nesten alltid krever de samme få skritt. Men etter å ha fullført disse oppgavene, vil kjøretøyet vanligvis kjører godt, selv konkurransedyktig. Mange ganger, kan du plukke opp disse brukte maskiner for nesten ingenting og reparere dem til å lage et morsomt leketøy for hele familien. Du trenger
Standard verktøysett
forgasser
Replacement tennplugg
varmt såpevann Nike Air filter olje
Standard motor olje
erstatning dekk og slanger (om nødvendig )
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk de tre-hjuling gass tank for gammelt drivstoff. Hvis det har noen, helt tømme tanken og fylle den opp med nytt drivstoff.
2

Bytt tre-hjuling er tennpluggen. Dette vil hjelpe bilen starte og kjøre godt. Plugger vanligvis foul etter ikke brukes for lenge av gangen.
3

Fjern de tre-hjuling er forgasseren og rense det så mye som mulig ved hjelp av standard forgasser renere. Tre-hjulinger brukte en gammel form for teknologi i deres forgasseren makeup, noe som gjør oppbygging over tid et stort problem. Et tett og skitten forgasser er et av de største problemene med eldre tre Wheelers.
4

Fjern og rengjør bilens luftfilter. For å gjøre dette, vask filteret i varmt såpevann. La filteret tørke før reapplying filter olje til den og installere den i tre-hjuling er luft-boksen.
5

Sjekk trykket i tre-hjuling er dekkene. Hvis det ikke er på et akseptabelt nivå, eller hvis dekkene er veldig slitt, bytt ut bilens dekk og slanger. Gjør du det kan være en god investering for påliteligheten av ATV.
6

Endre tre-hjuling olje ved hjelp av standard ATV endring prosedyre. Pass på å kvitte seg med gamle motorolje riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117710.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles