Hvordan Bestem Bolt Pattern på et hjul

Du ønsker å kjøpe et nytt hjul for din bil, lastebil eller tilhenger og du har kalt en lokal dekkforhandler for å bestille en, bare for å høre, "Hva er bolt mønster?" Nå hva gjør du? Bolt mønster? Hva er det? Enkelt sagt, er det avstanden mellom stenderne som holder hjulet på bilen. Det er lett å bestemme bolten mønster på et hjul. Alt du trenger er et målebånd. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Tell festehull i hjulet ditt. Hjul har mellom fire og åtte festehull (mer om store lastebiler).
2

Bestem bolt mønster av en fire-hull hjulet ved å måle avstanden mellom sentrene av to motstridende skruehull. Et eksempel på en fire hull boltemønster ville være en fire-on-fire bolt mønster. Dette indikerer fire hull med en motstander måling av fire inches.
3

Mål avstanden fra sentrum av ett festehull på baksiden av monterhullet to hull bort fra den for å avgjøre bolt mønster på en fem-hull hjulet. De samme fire-tommers måling her ville være en fire mot fem boltemønster.

4. Bestemme boltemønster av en seks-hullskive er gjort på samme måte som en fire-hullskive . Mål avstanden mellom sentrene av to motstående monteringshullene.
5

Mål avstanden mellom sentrene av to motstående hull for å bestemme bolten mønster på en åtte hullskive. Dette er det samme som på en fire-eller seks-hulls hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117445.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles