Hvordan erstatte en Honda ATV Seat

Honda ATV seter kan bli dratt, revet og sprakk over tid. Deksler på setene kan bli sprakk med alderen, og fra å bli våt og deretter sitte i solen. Din Honda ATV sete vil etterhvert bli flatt og hardt og ikke lenger myk nok til å sitte på under lange turer. Lær hvordan å erstatte en Honda ATV sete slik at du kan være komfortabel på stien igjen. Du trenger
New setetrekk
New skum for sete ramme
Staple pistol
Staples
Blow tørketrommel (eller solrik dag)
Flat skrutrekker eller nebbtang

Vis flere instruksjoner
en

Fjern det gamle setet fra din Honda ATV. Setet løfter fra baksiden og løsner helt med en liten hale. Bruk en flat skrutrekker eller nebbtang for å fjerne det gamle setetrekket og pute. På undersiden av setet, det er stiftene som holder seteputen og dekselet på plass.
2

Legg den nye setetrekk i direkte sollys eller bruk en hårføner for å varme den opp slik at den strekker seg . Dette kan bidra til å strekke materialet til stift den, og når den er avkjølt, vil den trekk lett og foreta en jevn, tettsittende sete.
3

Plasser det nye pute på toppen av setet og dekke den med den nye setetrekk materiale. Begynn foran og holde rynkene ut av setet ved å trekke den mot baksiden av setet mens du stift. Stift kanten av det nye materiale på samme måte som det opprinnelige materialet ble stiftet til setet. Snu setet igjen og snapper den tilbake på plass. Noen setetrekk (ikke selve setene) kan puttes på over eksisterende sete ved elastisk. Dette er bare deksler og skal ikke brukes som et sete siden de ikke kommer med pute eller skum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117459.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles