Hvordan du monterer en vinsj på en Sportsman

En Polaris Sportsman all-terrain vehicle er en universell ATV som er i stand til å kjøre på mange ulike terreng. En vinsj kan trekke ATV ut av et hull eller slep andres. Dette quad har låse differensialer som tillater deg å gå fra to-til fire-hjulstrekk med et trykk på en knapp. På forsiden av rammen er en åpning like foran radiatoren. Denne åpningen er der du vil montere vinsj. Du kan kjøpe en vinsj fra en Polaris forhandler eller ATV butikk. Vinsjen vil komme med alle nødvendige montering maskinvare. Du trenger
Monteringsutstyr
Ratchet sett
Winch
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Plasser monteringsplaten på rammen av Sportsman foran radiatoren. Line opp støtte hullene på plate med monteringshullene på rammen.
2

Sett inn festeboltene å feste platen til rammen. Stram boltene med en skralle sett. Kontroller at boltene er så stramt som du kan få dem fordi vinsjen vil blokkere bolten, noe som gjør det vanskelig å stramme dem senere.
3

Plasser vinsjen på monteringsplaten og har en hjelper holde den på plass. Ha helper linje opp støtte hull på vinsjen med monteringshullene på plate.
4

Sett sikringsboltene i monteringshullene. Stram boltene så tett som du kan med en skralle sett. Pass på at vinsjen ikke kan bevege seg i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117437.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles