Hvordan sjekke en Auto RV Furnace

RV ovner er kompakte, men kraftige enheter produsert for bobil, femte hjul og konvensjonelle reise trailer markeder. De vanligvis varme luften ved å brenne trykksatt propangass, som leveres fra en innebygd lagertank. Mens det er forbrenningen av propan som skaper varme, de fleste ovner har integrerte elektriske komponenter som er nødvendige for dens funksjon. Det må også være en tilstrekkelig passasje for tilførsel av forbrenningsluft og avgassene, og den oppvarmede luft må utvises ved en tilstrekkelig hastighet ved den ovn i blåseren. Sjekke disse variablene i en logisk rekkefølge er nødvendig når en ovn svikter. Du trenger
Voltmeter
skrutrekker
Furnace instruksjonsboken
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at ovnen circuit breaker er funksjonell, og i "På" posisjon. Bruk voltmeter satt til 120 volt for dette og alle elektriske tester.
2

Kjør RV til den lisensierte propan leverandør som vanligvis fyller tanken. Teste ham har gasstrykket på en test nippel på ovnen, vanligvis plassert inline like før regulator. Hvis tanken er ladet, men testet trykket er lavt, har giveren sjekk for blokkeringer i gassledningen.
3

Sjekk at tilstrekkelig spenning blir levert til ovnen systemet fra batteriet . Din voltmeter bør lese mellom 11 volt og 13,5 volt mellom de viktigste fôr wire og bakken. Utilstrekkelig spenning vil føre blåseren fan til å kjøre på mindre enn optimal hastighet, og de fleste tenning kontrollerne er programmert til å arrestere tenning hvis viften er treg.
4

Bruk en skrutrekker for å åpne opp tjenesten port på forsiden av forbrenningskammeret, og kontrollere at det ikke er noen forurensning, slik som rust flak falt fra eksos skorstein, tilstopping brenneranordning. Test at tenningen elektroden avfyring, og hvis ikke --- eller hvis gnist virker svakt --- sikre avstanden mellom elektrodene er riktig ved å konsultere bruksanvisningen.
5

Clear bort og rengjør åpninger som tillater frisk luft å bli trukket inn i ovnen. Atmosfærisk støv og gjenstander faller mot ventilene kan redusere flyten av luft, noe som igjen vil føre til en automatisert ovn nedstenging.
6

Clear bort og rense ventilene som gjør at avgassene å bli utvist fra ovnen. Atmosfærisk støv eller fremmedlegemer som fugl eller gnager reir, kan redusere luftstrømmen, noe som igjen vil føre til en automatisert ovn nedstenging.
7

Rådfør deg med bruksanvisningen og finn ovnen er på tide forsinkelsesrelè . Den bør ha tre terminaler, identifisert ved preging på relé tilfelle. Terminalen forsyner strøm fra egen krets breaker bør være konstant levende; terminalen koblet til ledningen fra termostat bør bli strømførende når termostaten slår på, terminalen koblet til ovnen kretskortet bør bli leve omtrent 20 sekunder etter at termostaten ledningen blir levende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117349.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles