Yamaha Warrior 350 Spesifikasjoner

Yamaha introduserte Warrior ATV, en fire hjuling med to-wheel drive, i slutten av 1980. Bygget for alle typer ATV riding, fra det relativt jevn seiling av en forlatt jernbane linje til grovheten av en trek langt utenfor allfarvei, tilbød Warrior hastighet og holdbarhet. The Warrior linjen etter hvert ble kjent som Raptor, men maskinen har endret seg lite siden starten. Motor

Yamaha Warrior ble produsert med en 348-kubikk centimeter, fire-takts, luftkjølt motor med en enkelt overliggende kamaksler. Den boring og slag var 83 mm med 64,5 mm, med et kompresjonsforhold på 9:02:01. Gasstanken variert i størrelse, holder 3,2 liter på tidlige modeller og 2,4 liter i senere år.
Transmission and Drive Train

Overføringen var en seks-trinns manuell med revers. Stasjonen toget var to-wheel drive med forseglet O-ring kjede.
Electronics

En elektrisk DC tenning fyrte opp Yamaha Warrior, som hadde dual 30-watts multi-reflektor lykter.
bremsing og fjæring

og bakbremsene på Warrior var hydraulisk skivebrems, med doble hydrauliske plater på forsiden. Suspensjonen var uavhengig dobbel A-arm med fem-veis justerbare støtdempere. Sjokkene hadde 7,9 inches av reiser. Bakkeklaring var 4,9 inches. Forhjulene på Yamaha Warrior var AT22x7-10s, mens de bakre dekkene var AT22x10-9s.
Mål

Yamaha Warrior var 72,4 inches lang med 42,5 inches bred med 42,5 inches høy. Den hadde en sittehøyde på 30,1 inches og en akselavstand på 47,2 inches. Tørrvekten av Warrior var 397 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117807.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles