Polaris RZR Specs

Grunnlagt i 1954, er Polaris Industries en amerikansk produsent av snøscootere, golfbiler, ATV, og side-by-side UTVs. Polaris har UTVs i sin Ranger linje, og Ranger RZR er unik for Ranger serien. Polaris proklamerer RZR, leses som Razor, å være bransjens eneste sti-stand UTV. Den RZR sports mange funksjoner som gjør den i stand til å leve opp til den påstanden. Motor

2011 Polaris Ranger RZR 800 er utstyrt med en væskekjølt 760cc høy-output firetakts in-line twin-motor med overliggende ventiler. Hver sylinder har to ventiler, for totalt fire ventiler. Denne motoren har elektronisk bensininnsprøytning, med en 40 mm drivstoff injektor. Den RZR 800 motoren har en elektronisk tenning og en elektrisk starter. Boringen tiltak 80 mm, mens hjerneslag er 76 mm. Motoren har et kompresjonsforhold på 10.1:1.
Transmission & Drive

RZR har en kontinuerlig variabel automatgirkasse, med høy-og lav-gear områder, nøytral, revers og parkeringsbrems. Drive Kraften overføres til hjulene med en kardandrift. Den RZR er utstyrt med en On-Demand drivverk system, som tillater føreren å velge mellom ekte firehjulsdrift og tohjulsdrift som situasjonen eller deres innfall warrants.
Suspension & Bremser

forhjulene på 2011 RZR er utstyrt med uavhengig dobbel A-arm fjæring med en pre-load justerbar gaffel, anti-sway bar og 9 inches av reiser. På bakhjulene funksjoner uavhengige rullet dobbel A-arm fjæring, med to justerbare støtdempere, justerbar forspenning, anti-sway bar og 9,5 tommer med å reise. Den RZR har også fire hjul hydrauliske skivebremser, med dual-bore foran calipers. CVT-girkasse inkluderer en parkeringsbrems modus.
Felger & Dekk

Både foran og bak hjulene på 2011 RZR er laget av stemplet stål og har en diameter på 12 inches. Forhjulene er utstyrt med Maxxis 25 x 8-12 dekk, mens bakhjulene er utstyrt med Maxxis 25 x 10-12 dekk.
Dimensjoner og kapasiteter

Den 2011 Polaris Ranger RZR 800 er 103 inches lang, 50 inches bred og 69 inches høy. Akselavstanden måler 77 inches, og RZR klarner bakken på 10 inches. Den har en tørrvekt på £ 945, og kan bære opptil 7,25 liter vanlig, blyfri bensin. Sengen boksen måler 22 inches lang, 42 inches bred og 10 inches høy, med en kapasitet på 300 kg. Den samlede nyttelast av RZR er £ 740, og det er i stand til sleping £ 1500. Den bruker en standard 1,25 tommers mottaker stikk. Den RZR er anbefalt for ikke mer enn to ryttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117839.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles