Hvordan du driver en RV toalett som er koblet til en septiktank

Campers ofte koble bobiler parkert på en full-service campingplassen til avløp eller septik-systemer. Denne tilkoblingen tillater direkte deponering av avfall akkumulert i lagringstan til septiktank. Imidlertid ikke mengden vann assosiert med normal tømming av en RV toalettet ikke fjerne avfall fra tanken og slanger med mindre spesielle prosedyrer er fulgt. Du trenger
Avløpsslange
RV tank kjemikalier
Vis flere instruksjoner
en

tillater avfall i svart vanntank, som inneholder avfall fra toalettet , til å hope seg opp inntil tanken er omtrent to tredjedeler fullt. Ifølge RV Basics, legge vann til den svarte vanntank gjør at RV eier for å nå dette nivået når de ønsker å drenere svart vanntank.
2

Fest avløpet av RV til septisk system. De fleste rvs har en fleksibel slange lagringsområde i ryggen støtfangeren. Denne slangen kobles til utløpet av RV og inn i det septiske system åpning. Åpne ventilen for den grå vann, lagertank for avløpsvann fra vask og dusj, og la den stå åpen mens du er koblet til septiktank.
3

Tøm svart vann tank ved å åpne sin kontroll ventil nær gråvann ventilen. La det svarte vannet til å renne, og skylle tanken og slangen ved å kjøre vann gjennom toalettet.
4

Lukk svart vann ventilen. Kjør nok vann i det svarte vannet lagertank til å dekke bunnen av tanken og legge RV kloakk tank kjemisk til tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117770.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles