Hvordan overføre en Camper Tittel i Texas

Overføre en campingvogn tittel i Texas dokumenterer salget av kjøretøyet fra ett individ til et annet. Dette betyr at selgeren ikke lenger er ansvarlig for camper i form av parkeringsbøter eller andre krenkelser. Før du selger en campingvogn i Texas bør du vurdere å gi et kjøretøy historie rapport om campingvogn. Dette sikrer kjøperen at selgeren ikke er misrepresenting campingvogn. Instruksjoner
en

Signer baksiden av camper tittel og dato det hvis du er selger av campingvogn. Inkludere salgsprisen et sted på baksiden av tittelen. Gi tittelen til den nye eieren. Hvis du er kjøperen av campingvogn, har selgeren gi deg den signerte tittelen.
2

gi kjøperen med dine siste registrering kvitteringer og en applikasjon for Texas Sertifisering av tittel som har navnet ditt på det på trykk. Pass på at søknaden er undertegnet og datert.
3

inn det første lien dato på camper på programmet dersom en slik lien eksisterer. Sørg for å inkludere navnet på lien holderen og adresse. Din adresse bør også være på programmet.
4

Følge kjøperen til fylkesskattekontoret å sende inn søknaden. Dette vil sikre at søknaden er sendt i tide, og at du ikke lenger er ansvarlig for kjøretøyet.
5

betale skatt på bobilen på fylkesskattekontoret hvis du er kjøperen. Disse inkluderer standard presumptive verdi hvis du kjøper din campingvogn fra en privatperson. Hvis du kjøper fra en forhandler du vil betale merverdiavgift. Du vil også betale tittelen overgangssum, påmeldingsavgift og eventuelle lokale avgifter som kreves. Pass på å ta ditt bevis på forsikring å vise til på skattekontoret. Staten vil ikke behandle søknaden uten bevis på forsikring.
6

Fullfør et kjøretøy Transfer Notification Form og sende til Texas Department of Motor Vehicles hvis du er selger. Dette varsler DMV at du har solgt en bil. Salgstidspunktet er da oppført. Dette beskytter selgeren dersom kjøperen ikke klarer å overføre tittelen på en riktig måte. Dette skjemaet må sendes inn innen 30 dager av salget til å fjerne ditt ansvar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117423.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles