Hvordan fikse en Window Seal i en RV

RVs, eller bobiler, er motorisert trailere som brukes som mobile homes. Mens disse kjøretøyene er utstyrt med det meste av fasiliteter som finnes i vanlige boliger, som vann og strøm vinduene som brukes er svært forskjellig. Enten vinduene på rv åpen eller ikke, vil de ha en vanntett forsegling rundt dem for å holde elementene ute. Disse listene kan bli gamle og slitte, og må kanskje byttes ut av og til. Du kan utføre denne oppgaven selv, med standard Oppussing materialer. Du trenger
Sparkel
Utility kniv
Cloth
Rubbing alkohol
malerens tape
silikon caulk
Caulk pistol
Vis flere instruksjoner

en

Kjør kanten av en sparkel bak den gamle tetningen for å løsne den fra vinduet. Bruk et verktøy kniv for å komme gjennom de vanskelige punkter av vedheft av forseglingen.
2

Trekk forseglingen bort fra vinduet til alt er fjernet. Hvis forseglingen brytes ned i små biter, sørg for at du får hver brikke ut.
3

Rengjør plass mellom vinduskarmen og på siden av RV veggene med en klut og gni alkohol. Dette alkohol vil fjerne alle spor av forseglingen etterlatt når du fjernet den.
4

Bruk malerens tape over vinduskarmen for å beskytte den når du bruker den nye pakningen. Kanten av båndet bør stille opp med kanten av vinduskarmen.
5

Mask RV veggene med tape for å skape en barriere for forseglingen. Tapen bør være 1/8 tomme vekk fra vinduskarmen.
6

Fyll gapet under vinduskarmen med silikon fra en caulk pistol. Trykk på silikon på plass med fingeren. Kontroller at caulk er godt på plass og det er ingen hull.
7

La caulk satt for en time. Fjern malerens tape du brukte til å maskere seg i vinduskarmen og veggene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117688.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles