Hvordan bruke en plast Sveiser

En plast sveiser er et integrert verktøy for å gjøre sveisingen i plastfolie. Plast sveisere er i hovedsak luftvarmere som smelter plasten sveiseskjøten og plast filler stang for å gjøre strukturelle sveisen. For å gjøre plast sveiser mer effektiv, plasserer du en hastighet tips på varm luft eksos dyse. Hastigheten tips dirigerer varm luft mot sveiseskjøten og forvarmer plast filler stang, eliminerer behovet for å manuelt varme sveisen ved Fanning luftmunnstykket. Du trenger
plast sveiser
Skinnhansker
To skrap stykker av plast
Heavy-Bladed kniv
Plastic filler stang
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

Slå på plast sveiser, justere varmen oppringt av varmen innstillingen spesifisert på saken for den type plast du vil være sveising, satt sveiseren til side for å varme opp og sette på skinn din arbeidshansker.
2

Plasser en 30-graders fas på den ene siden av hvert stykke skrap plast ved å holde den tunge-blader kniv langs kanten av hver bit på en 30-graders vinkel og dra blad langs hver side. Det vil ta mange går for å fullføre fas.
3

Skyv de to skrå kanter tett sammen og kjøre den oppvarmede flat spissen av hastigheten spissen langs området der de to skrå kanter møtes for å tack dem sammen.
4

Skyv et stykke filler stang inn i åpningen av hastigheten tips og sted hastigheten slege ned på tacked sveiseskjøten.
5

Push filler stang inn i sveiseskjøten og dra plast sveiser langs sveiseskjøten
6

Trekk plast sveiser av sveiseskjøten;. filler stang vil gli gjennom hastigheten tips og forbli festet til plast sveiseskjøt.
7

Clip plast filler stang selv med kanten av plast ark med wire cutters.
8

La sveiseskjøten avkjøles før du flytte sveiset biter av plast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117520.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles