Hvordan Styr en Tow bil med en bobil

Flat-tauing, eller "fire-hjuls-down" tauing, er prosessen der en bil kysten, på sine egne fire hjul, hektet bak bobil. Den RVer samfunnet refererer til flat-tauet biler folkemunne som "padder" eller "joller." Andre slep metoder inkluderer bruk av en bilhenger og en dolly, men flat-tauing fortsatt den foretrukne metoden fordi det fører til jevn slitasje på bildekk og reduserer belastningen på motoren hjem drivstofføkonomi. Sørg for at din flat-slep bilen er godt egnet til sitt formål, en liten manual-girkasse bil som reiser lavt til bakken vil fungere best. Du må forlate slepet bilens tenningsnøkkel i riktig posisjon for at bilen skal selv styre. Du trenger
Tow bil tilpasset flat-tauing
Towing brakett
Elektrisk oppkobling
Vis flere instruksjoner
en

Consult litteraturen leveres av slep bilens produsent, og finne ut om du kan taue bilen trygt over store avstander med fire hjulene på bakken. Mange lastebiler, SUV-er og fire-hjulsdrevne kjøretøy vil arbeide for denne prosessen, mange sportsbiler og sedan med automatgir vil ikke
2

Ha en bunnplate sveiset til forsiden av din taue bilen ved. en profesjonell tauing butikk. Den bunnplate lar deg feste tilhengerfestet til forsiden av slepet bilen. Den samme butikken vil typisk være i stand til å installere de nødvendige ledninger oppgraderinger.
3

Fest tilhengerfestet til bobil slep ball og slepet bilen bunnplate. Følg alle produsentens instruksjoner, og dobbeltsjekke alle vedlegg. Sjekk for å sikre at alle som fester pinnene er på plass og at det elektriske ledningsnettet som gir sidelys, bremselys og turn blinkers på baksiden av bilen er på plass. Har en assistent hjelpe deg å sjekke funksjonen til lysene.
4

Kontroller at rattet på slepet bilen ikke kan låses. La tenningsnøkkelen og slått til en posisjon hvor rattet beveger seg fritt, men bruk av tilbehør vil ikke tømme batteriet. Denne posisjonen er typisk merket "I."
5

Bruk bilbelte å knytte rattet sikkert i sin rett-frem posisjon. Denne posisjonen gjør at mindre styring akselbevegelse nødvendig for at bilen skal hjørnet, men hindrer overdreven bevegelse som kan føre til ujevn dekkslitasje eller "kramper", når styreakselen smeller til den ene siden eller den andre.
6 < p> Frigjør parkeringsbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117366.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles