Hvordan skifte olje på en Polaris Ranger 700

The Polaris Ranger 700 er en varebil som du kan bruke til ulike typer arbeid i hjemmet. Men, akkurat som enhver type motorvogn du vil bli pålagt å skifte olje for å holde motoren fungerer effektivt. Oljeskift på Polaris Ranger 700 bør være en del av det årlige vedlikeholdet rutine for bilen slik at den holdes i god kjøreklar stand. Du trenger:
dreneringspannen
Rags
Wrench
Tråd tetningsmasse
Olje filter skiftenøkkel
Motor olje
Filter
trakt
Polaris Premium 4 Synthetic Oil
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bilen på et plant underlag og start motoren. La motoren varmes opp i 2 til 3 minutter for å la oljen varmes opp og deretter slå av motoren.
2

Sett renne pannen slik at den sitter under tappepluggen under olje tank. Fjern tappepluggen og la oljen renne ned i avløpet pannen.
3

Re-feste pluggen til oljetanken og bruke en fastnøkkel til å løsne klemmen som fester olje slangen.
4

Finn skjermen montering i bunnen av oljetanken og fjerne oljen slangen. Fjern skjermen passer med skiftenøkkel og tørk den ren med en fille. Påfør tetningsmiddel på gjengene på beslaget.
5

Sett på skjermen montering og feste olje slangen. Stram klemmen med skiftenøkkelen for å sikre olje slangen.
6

inn en olje filter skiftenøkkel på oljefilteret og vri den mot klokken. Fjern oljefilteret og rengjør overflaten av tetning med en fille.
7

Påfør motor olje til O-ringen på det nye oljefilteret og installere det ved å vri den for hånd til overflaten av tetningen er i kontakt med filteret. Vri filteret halv omdreining for å fullføre oljefilter install.
8

Finn veivhuset og skru pluggen for å tømme ut resten av oljen. Bytt ut bunnpluggen.
9

Fjern peilepinnen og plassere en liten trakt inn i røret. Hell to liter Polaris Premium 4 syntetisk olje til oljetanken. Fjern trakten og erstatte peilepinnen.
10

Sett bilen i nøytral og kople inn parkeringsbremsen. Prime oljepumpe for å fullføre oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117589.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles