Hvordan sette en kjede på en 350 Warrior

Yamaha 350 Warrior modeller forandres hvert år, men prosessen for å erstatte kjedet er vanligvis den samme for alle modeller som bruker en kjedet. Motoren kan ikke overføre kraften til bakhjulene hvis deres er ingen kjede installert, eller hvis kjeden på ATV er skadet. Dette er en enkel prosess å fullføre, og utskifting kjeden vil koste ca $ 50. Du trenger
Chain link verktøyet
Replacement kjedet
Vis flere instruksjoner
en

Lå på ryggen og skyv under bakakselen slik at du er så opp på den bakre tannhjul. Plasser en av kjeden koblinger i midten av kjeden link verktøyet. Linje opp pinnen på kjedet med push armen på verktøyet.
2

Vri håndtaket på baksiden av kjedeverktøy mot klokken til pinnen i kjeden link har blitt skjøvet ut fra linken . Vri håndtaket på verktøyet med klokken for å trekke push arm og fjern deretter verktøyet fra kjeden.
3

Trekk den gamle kjettingen ut av fremre tannhjulet, ved hjelp av hånden din. Splitte den nye kjeden på samme måte som du splitte aksjen kjeden. Bly ene ende av den nye kjeden rundt foran tannhjulet på siden av motoren. Trekk kjedet til det bakre tannhjul.
4

Plasser link på den ene enden av den nye kjeden inn på lenken i motsatt ende. Sett pinnen inn i hullet på linken. Plasser koblingen verktøyet over linken og slå verktøyets håndtak mot klokken for å presse koblingen pin på plass. Når pinnen er blitt fullstendig erstattet på linken og kjedet er koblet til sin egen, vri håndtaket på verktøyet med klokken for å trekke push arm og trekk verktøyet ut av kjeden.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117697.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles