Ting å vite om å kjøpe en RV Motor Home

Når du kjøper en rv, du gjør en investering for fremtiden. Enten du planlegger å reise i din pensjonisttilværelse år eller reiser med barn, er det en bil som du vil bruke i årevis. Før du kjøper en bobil eller bobil, bør du være klar over noen konkrete fakta. Motoriserte RVs

Motoriserte RVs er bobil i stand til selvstendig å reise, noe som betyr at du ikke trenger en annen bil for å trekke en. Ulempen er at du må investere i en trailer hvis du planlegger å ta en bil med deg. Disse kan deles inn i tre klasser: Klasse A, klasse B og klasse C. Klasse A bobil veie opp til 30.000 pounds og er like lange som 40 meter. Klasse B RVs er mindre på mindre enn 20 fot og £ 8,000. Det er også Klasse C bobil som veier rundt 10000 pounds og er rundt 30 meter lang.
Towable RVs

Towable RVs er en type RV som krever et annet kjøretøy til trekke det slik som en lastebil eller SUV. Fordelen er at du bare trenger å frigjøre RV, sette den opp, og du kan ta bilen for kortere turer. Reise trailere og femte hjulet trailere er de mest populære modellene fordi hver er like lang som 35 meter og komme med luksuriøst interiør og mer plass. Du kan også finne mindre bobiler kjent som pop-up eller sammenleggbar bobiler, som også er klassifisert som RVs.
Hensyn

De største feilene en person gjør når du kjøper en RV er å bruke for mye penger og ikke gjør nok forskning, som har en tendens til å gå hånd i hånd. Du kan finne deg selv å kjøpe en større RV når du bare trenger noe lite, eller bruke for mye for en brukt RV. Det er viktig å gjøre noen undersøkelser før du begynner å handle. Du kan hente ut nettfora, lese blader viet til RVs og snakke med forhandlere før du begynner å handle.
Advarsel

RV forhandlere er ute etter å få mest mulig mengde penger , selv om det betyr å selge en RV som ikke er verdt så mye som prislappen. Du vil finne dette problemet spesielt hvis du opplever selgere på RV eller bobilen viser. Den eneste måten å hindre deg fra å bruke for mye og gjør at du får en god verdi er å ansette en profesjonell inspektør. Inspektøren vil se etter tegn på skjult skade, motorproblemer og andre problemer som hussopp. Alle disse produktene kan være ganske dyrt å fikse, på toppen av kjøpesummen.
Rental

Før du bestemmer deg for å kjøpe en bobil eller bobil, vurdere leie en for en ukes lang tur. Dette gir deg sjansen til å prøve ut den større størrelsen bilen og sørg for at du er komfortabel bak rattet. Du kan også prøve å leie et par forskjellige størrelser, noe som sikrer at når du gjør kjøpe, vil du kjøpe riktig størrelse. Det er spesielt viktig å leie en hvis du aldri har reist i en før fordi du må sørge for at det er noe som passer din livsstil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117488.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles