Hva er en Deep Cycle batteri?

Deep syklus batterier er en type blybatteri , lik de som brukes i biler. De er utformet , imidlertid , for å gi en mer konstant ladning som den vanlige bilbatterier . Disse batteriene er ofte brukt med bobil , båter , golfbiler og andre bobiler . Identifikasjon

dypsyklusbatterier har tykkere plater laget av solid ledelse i forhold til de av sine " startbatteri " kolleger , som bruker en lead " svamp ".
Betydning < br >

En dyp syklus batterier kan normalt slippes på opp til 80 prosent av sin kapasitet , og deretter lades uten å tappe sin makt over tid .
Funksjon

dypsyklusbatterier batterier brukes til å drive golfbiler, små marine kjøretøyer og andre som kjører utelukkende på batteri. De også kjøre de mange husholdningsapparater som finnes i RVs .
Fordeler

En dyp syklus batterier kan brukes til en startbatteri i en bil . Det kan fungere enda bedre som et vanlig batteri for biler med flere elektroniske enheter.
Misforståelse

Marine batteriene er ofte referert til som dypsyklusbatterier , men bare et fåtall er virkelig dyp syklus . De fleste er en hybrid-versjon , med en grovere, tyngre bly svamp enn startbatterier .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117456.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles