Om ATV Riding

ATV riding er en veldig populær sport. Mange ri ATV for mange grunner, fra spenning og moro til konkurransekjøring. Andre bruksområder inkluderer jakt, fiske og arbeid. Noen mennesker bruker dem til å hale utstyr og materialer til nettsteder at et kjøretøy ikke kan nå, eller å flytte høyet og verktøy rundt en gård. De er også brukt av park rangers, strand patrulje enheter og politifolk når biler og lastebiler ikke kan gjøre jobben. Fritidsbruk

Den mest vanlige bruken for en ATV er rekreasjon. Dette inkluderer idretten bruk for friluftsliv, ekstrem racing og mer. Riders bør alltid bruke hjelm og verneutstyr. Ekstrem-sport brukere vanligvis bruke hjelm, skulder beskyttere og knebeskyttere. Deres ATV er også utstyrt med spesielle webbing på foten hviler slik at de kan lande de høye hopp.
Arbeidsrelatert bruk
p Hvis du bruker en ATV på en gård eller ranch er det et par ting du bør vite. De fleste ATV er laget for moro og hastighet først av alt, så hvis du rir en typisk ATV det bør i det minste ha en oppgradert bæresystem, spesielt hvis det kommer til å dra tunge belastninger. Haling kan også stamme overføring, så en oppgradert, heavy-duty girkasse er et must. Mange ATV er også bygget for heavy-duty bruk, bør du vurdere å ha en av disse for arbeidsrelatert ATV bruk. Du bør også ha på seg en hjelm og styre bilen på en sikker måte.
Ekstremsport

Riding en ATV i ekstremsport er en dristig ting å gjøre . Ryttere i disse hendelsene må øve i timevis for å lære å utføre antenne hopp og hvordan å ri en ATV på topp hastigheter rundt en travbane. Det kreves ferdigheter, styrke og timing for å operere en ATV under disse forholdene. Bruk alltid full verneutstyr som inkluderer hjelm og skulderputer, sammen med kne og ankel vakter. ATV må også være utstyrt for denne type ridning, med avansert hjuloppheng og riktige dekk for den type spor du rir på.
På stranden og i Sand
p Det er gøy å ri en ATV på stranden eller sanddyner fordi du kan nyte naturen og utforske miles av strender. På noen større sanddyner kan du ri opp og ned åsene i sand, nesten som en berg og dalbane. Men når man kjører i disse forholdene være skeptisk til hvordan ATV reagerer. Når man kjører opp en sanddyne du kan bli kastet ut av maskinen ved hjelp av tyngdekraften. Hold maskinen under kontroll og i behagelig hastighet til du er i stand til å manøvrere ATV komfortabelt.
Jakt og Sport

Jakt og sport ATV riding er en av de mest godt avrundet typer ridning du vil gjøre. Det involverer flere ferdigheter, som inkluderer kjøring i ujevnt terreng, opp bratte bakker og gjennom skoger. I hvert tilfelle rytteren må bruke riktig posisjonering for å holde sentrert på sykkelen. Du bør være i en crouch posisjon, med kroppen lent forover og det meste av vekten på bena å ri oppoverbakke og over ulendt terreng. Dette gir deg massevis av innflytelse og reduserer sjansen for å bli kastet av sykkelen.
Riding Tips

Riding en ATV krever hånd-øye-koordinasjon for å betjene gasskontroll , som kontrolleres ved å vri den høyre holke bakover, og brems, som styres ved å trykke inn spaken på håndtaket bar. Clutchen er også operert i samordning med gass. Gassregulatoren er engasjert ved å klemme på venstre styret spaken og turtall gassen lett. ATV er satt i gir ved å operere inn clutchen og trykke på girspaken med foten. Resten er riktig kroppen posisjonering, bevege kroppen til venstre og høyre for å absorbere kraft av svingene og bor sentrert over ATV sete til alle tider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117466.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles