1987 Yamaha Warrior Specs

Yamaha Warrior vil alltid oppta en plass i historien om fire-hjuls terrengkjøretøy. Det var den første idretten ATV med en elektrisk start mekanisme, og er den bestselgende sport ATV gjennom tidene. For de som er interessert i å kjøpe en brukt 1987 Yamaha Warrior, er det verdt å vite ikke bare hva spesifikasjonene, eller "specs," er, men også hva de betyr. Motor

1987 Yamaha Warrior er en fire-takter, single-overhead cam motor. Størrelsen av motoren er 348 kubikkcentimeter. En firetaktsmotor betyr lengre levetid for motoren. Firetaktsmotorer også gi større effektivitet med smøreolje enn totaktsmotorer så vel som med bensin forbruk, som fører til mindre forurensing. Den enkelt-overliggende kamaksel betyr at det bare er en kamaksel driver stemplene, og den ligger over motoren. Dette resulterer i en lettere ventil tog vekt fører til økt ytelse over noen dual-overliggende kamaksler.
Starter

The 1987 Yamaha Warrior var den første idretten ATV til å bruke en elektrisk starter i stedet for et kick starter. Begge typer startere fungerer på samme måte, spinning motorens svinghjul å starte den. Imidlertid er den elektriske starteren enklere å bruke. Mens et kick starteren krever fysisk aktivitet bokstavelig talt sparker starteren, kan en elektrisk starter begynne med bare et knappetrykk. Dette er en reell tid og energi saver når du har en motor som ikke alltid starter på første forsøk.
Drive

1987 Yamaha Warrior kommer med en kjededrift system. Disse systemene er standard i skitt sykler, som Warrior er lik. Kjededrift også gi større motorkraft til hjulene enn andre systemer, for eksempel remdrev og aksel drev. Dette er hva som gjør dem så populære, ikke bare med skitt sykkel og ATV entusiaster, men motorsykkel fans generelt. Kjeden stasjonen kommer med ned siden av å være vanskelig å vedlikeholde. Etter å sette gassen i tanken din, vil du sannsynligvis bruke mer tid på rengjøring og vedlikehold av linker på kjedet enn noen annen del av Yamaha Warrior.
Akselavstand

akselavstand på 1987 Yamaha Warrior er 48 inches. Dette betyr at det er en avstand på 48 inches mellom sentrene av to hjul parallelle med hverandre. Akselavstanden er en indikator på hvor raskt sykkelen din kan snu og hvor stabil den er. Sykler med kortere akselavstand slår fortere mens sykler med lengre akselavstand er mer stabile.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117720.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles