Yamaha Timberwolf 250 Spesifikasjoner

Yamaha Timberwolf 250 er en mindre all-terrain vehicle som gir rytteren med økt manøvrerbarhet. Den Timberwolf 250 er utstyrt med en front og bak last stativ som rytteren kan bruke bungee ledninger eller tau å spenne ned verktøy eller utstyr og transportere dem til avsidesliggende steder. Yamaha Timberwolf er en 2x4 all-terrain vehicle - bare bakhjulene får drive kraft fra motoren. Motor

Yamaha Timberwolf 250 er utstyrt med en luftkjølt firetakts motor med el-start. Men på kalde været dager den elektriske starteren ikke kan skape nok gnist til å starte ATV. Sjåføren kan bruke pull starter back-up som er standard på alle Yamaha Timberwolf ATV. Yamaha Timberwolf har automatgir og fem gir forover pluss revers.
Suspension

Struts på forsiden av Yamaha Timberwolf gi ATV med evnen til å absorbere de støt som kan oppstå under ridning over ujevnt terreng. Streverne har evnen til å bevege seg nesten 5 inches til å absorbere støt. Den bakre suspensjonen består av en svingarm med en enkelt støtdemper for å bidra til å holde baksiden av Yamaha Timberwolf fra spretter ut av kontroll. Unngå høy hastighet eller skarpe svinger fordi dette ATV har en kort akselavstand på 44 inches.
Størrelse

Yamaha Timberwolf 250 er en kompakt all-terrain kjøretøy. Den totale vekten av ATV når tørr og ren er £ 438. ATV er 72 inches fra fremre støtfanger til bakre støtfanger og ca 40 inches bred. Fra jorden til toppen av setet er 30 inches og 42 1/2 tommer fra bakken til sykkelstyre. Denne mindre størrelse kan føre til noe ubehag for høyere førere. Yamaha Timberwolf ATV gasstanken kan holde opp til 2 1/2 liter vanlig gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117794.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles