Hvordan sette en License Plate Holder på en Golf Cart

Selv golfbiler ikke er pålagt ved lov å ha en lisens plate, er det lovlig å installere og vise nyhet bilskilt på en golfbil. Noen golfbiler kommer med en front lisens plate brakett og /eller hull for montering, mens andre ikke gjør det. Installere en lisens plate holder på forsiden eller bakre støtfanger av en golf cart er en enkel oppgave som nesten alle kan gjøre. Det krever bare et par grunnleggende trinn og et par minutter av din tid. Du trenger
License plate bracket
to skruer
to muttere
Elektrisk drill
Standard skrutrekker
Permanent markør
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

nøye etter i din støtfanger for eventuelle sprekker, skitt og rusk. Reparere sprekker og smuss og skitt som er tilstede.
2

Kontroller at din lisens plate bracket kom med all nødvendig maskinvare, inkludert to festeskruene og to muttere. Hvis det ikke gjorde det, skaffe disse delene før du går videre til neste trinn. Hvis lisensen plate braketten ikke kommer med skruer og muttere, sørg for å kjøpe de som passer ditt spesifikke brakett.
3 Permanent markør

Mål golfbil støtfanger og finne midtpunktet. Plasser braketten i midten av støtfangeren og markere de to skjulte poeng med en permanent markør.
4 Drill

Fjern braketten og bore to hull der du har gjort dine karakterer. Vær sikker på at borekronen er samme størrelse som dine skruer før boring.
5 skrutrekker

Sett på braketten og fest skruene med en skrutrekker. Skruene skal gå i lett.
6

Reach bak støtfangeren og skru mutteren på baksiden av skruen for å fullføre installasjonen. Du kan nå montere lisens plate på den nylig installerte brakett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117657.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles