Hvor å Endre Oil på en 600 Grizzly

Yamaha Grizzly 600 er motoren olje skal skiftes hvert halvår etter den første innkjøringsperioden. Under den første innkjøringsperioden (den første måneden av bruk), bør det endres på én måned intervall. Oljeskift i Grizzly 600 er enklere enn å bytte olje i en bil, men prosedyren anbefales kun for erfarne hjem mekanikk. Den type motorolje anbefalt av Yamaha varierer. Du trenger
Hansker
Phillips skrutrekker
oljeavtappingsbeholder
Stikknøkkel
Replacement oljefilter
Ny motorolje
Byttefilter o-ring
Utskifting avløp plug pakning
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park din Grizzly på flat mark. Samle de verktøyene som trengs for å skifte olje.
2

Fjern de tre Phillips skruene fra venstre side motordekselet. Trekke dette dekselet av. Start motoren og la den gå i ca fem minutter (for å varme opp), og slå den av. Plasser oljeavtappingsbeholder under Grizzly.
3

Twist av oljepåfyllingslokket (det er også peilepinnen) og sett det til side på et trygt sted. Fjern tappepluggen med en pipenøkkel, det er plassert på undersiden av Grizzly. La oljen renne ned i pannen i ca 10 minutter.
4

Fjern de tre boltene som fester motoren oljefilterdekselet (fra siden du fjernet motordekselet fra). Trekk oljefilter rett av.
5

Fjern oljefilteret o-ring (finnes på undersiden av oljefilterdekselet) og tappepluggen pakningen. De kan ikke brukes om igjen.
6

Sett det nye oljefilteret på plass. Sett oljefilteret o-ringen inn i oljefilterdekselet. Sett på oljefilter dekke; stramme boltene til 7,2 fot-pounds av dreiemoment
7

Fest den nye tappepluggen pakning til motoren oljepluggen.. Skru motoren oljetappeplugg til 17-fot-pounds av dreiemoment.
8

Legg utskifting olje gjennom filler port, ved hjelp av en trakt. Grizzly 600 kapasitet er 2,1-liter. Skift motorolje lokket igjen og skru det godt
9

Start motoren;.. La den gå i noen minutter mens du sjekker på undersiden for oljelekkasjer


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117593.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles