Slik installerer Parallelle RV Batterier

De 12-volts elektriske kravene til den moderne RV krever økt batterikapasitet til makten enheter som digitale TV-apparater, belysning, ventilasjonsvifter, vannpumper, slideouts og strøm vekselrettere. En måte å øke 12-volts batteri kapasiteten er å installere flere batterier i parallell. Den parallelle batteri konfigurasjon binder ekstra batterier sammen, noe som gir økt nåværende leveringsdyktighet siden hvert batteri bidrar til de kravene likt. Du trenger
Deep syklus RV batteri
RV plast batteri boks
24-tommers, 4-gauge svart bilbatterier kabel med kabelsko
24-tommers, 4-gauge rød bil batteri kabel med kabelsko
1/2-tommers fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Velg et batteri kan sammenlignes med den du bruker på rv. Matche alder, kapasitet og merke så tett som mulig. Hvis du ikke finner en match, bytte ut batteriet med to identiske 12-volts dypsyklusbatterier spesielt utformet for RV bruk.
2

Koble RV AC-strømledning, slå av alle AC automatsikringer og slå av eller koble fra eventuelt 12-volts apparater og enheter. Hvis RV har et batteri skillebryter, slå den på OFF.
3

Finn et egnet sted i nærheten av RV batteri og montere det nye batteriet boksen ved å sikre den ved hjelp av samme metode som det gamle batteriet. Plasser det nye batteriet i batterikassen. Ytterligere montering framing kan være nødvendig for å tåle vekten av det ekstra batteriet.
4

Koble den ene enden på den røde batterikabelen til den positive (+) innlegg på det nye batteriet ved hjelp av en 1/2-inch mutter og 1/2-inch pipenøkkel. Noen batterier bruke en vingemutter for å feste kabelen. Du kan bruke enten 1/2-inch mutter eller vingemutteren. Koble den andre enden av den røde batterikabelen til den positive (+) etter den opprinnelige RV batteri. . Feste kabelen til innlegget ved hjelp av den originale batteriet kabeltilkobling hardware
5

Koble den ene enden den sorte batterikabelen til den negative (-) innlegg på det nye batteriet på samme måte som trinn fem. Koble den andre enden av den sorte batterikabelen til den negative (-) innlegget av den opprinnelige RV batteri. Fest kabelen til innlegget ved hjelp av den originale batteriet kabeltilkobling maskinvare.
6

Fest dekselet på det nye batteriet boksen med den medfølgende stroppen. Hvis RV har et batteri koble bryteren, slå den på ON. Prøv noen 12-volts apparater og utstyr for å sikre 12-volts system fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117818.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles